Uitvaartverzorger

Mijn naam is Jolande de Kruyf en ik woon in Nuenen. Voordat ik als uitvaartondernemer aan de slag ging was ik o.a. werkzaam als (freelance) producer binnen de TV en evenementenwereld. Met name planning, organisatie en creatie rondom projecten die veelal binnen beperkt budget en onder tijdsdruk gerealiseerd moesten worden, haalde destijds het beste in mij naar boven. Deze organisatorische kwaliteiten komen bij het verzorgen van een uitvaart mooi tot zijn recht.

Zorgzaam

Mijn zorgzame kant kwam optimaal uit de verf tijdens mijn jarenlange ervaring binnen de zorgsector, waar ik als woonbegeleidster intensief betrokken was bij het geluk en welzijn van de oudere bewoners van een woonzorgcentrum. Toen ik klaar was voor een nieuwe stap, zag ik het beste van deze twee uiteenlopende eigenschappen naadloos samenvloeien in het mooie vak van uitvaartverzorger.

Dierbare herinnering

Wat mij betreft hoeft een afscheidsperiode niet alleen een verdrietige of chaotische herinnering te worden. Met charismatische daadkracht, zorg en kennis binnen handbereik maak ik met liefde en plezier van jullie uitvaart een ode. En van deze veelal moeilijke periode een dierbare herinnering.

Ruimte om emoties toe te laten

Met immer respect voor uw verdriet, is er tegenwoordig gelukkig ook ruimte om andere emoties toe te laten, zonder dat men zich daarover schuldig hoeft te voelen. Een (glim)lach in donkere dagen doet soms wonderen. Het haalt de scherpe randjes er simpelweg even vanaf, tijdens al die regeldagen van een uitvaart, waarbij kluwen van herinneringen en symboliek vaak de revue passen.

Eerste gesprek

Wanneer ik langskom kom voor het eerste gesprek, hoor ik graag wat voor persoon uw overleden dierbare was. Wat hield hem of haar bezig? Hoe stond hij of zij in het leven? Deze herinneringen verwerken we samen tot een waardig onderdeel van de uitvaart en geeft uw naasten de ruimte om deze kostbare momenten met elkaar te beleven, in plaats van geleefd te worden.

Ik sta voor u klaar

Na het overlijden van uw dierbare gaat u best een hectische tijd tegemoet. Deze periode wordt vaak in een roes beleefd. Ik zorg er voor dat deze hectische tijd wat rustiger verloopt door u een heleboel praktische zaken uit handen te nemen, die bij het regelen van een begrafenis of crematie komen kijken. Vanzelfsprekend regel ik alles rondom de crematie zelf, maar ik hou ook een oogje in het zeil als het om jullie welzijn gaat. Terwijl u samen met uw naasten alle details van de uitvaart bespreekt, zet ik koffie, doe ik boodschappen of maak ik een wandeling met één van de nabestaanden als hij of zij er even doorheen zit.

Meer informatie?

Bel gerust met 040-2823948 of mail naar jdekruyf@monuta.nl voor vrijblijvend meer informatie of vragen.  

Waarom Monuta Jolande de Kruyf?

  • Persoonlijk betrokken
  • Open en informeel
  • Sterk met tekst, details, beeld- en geluidsmateriaal
  • Aandacht voor persoonlijke wensen
  • Ook als u niet of elders verzekerd bent

Werkgebied

Nuenen, Geldrop-Mierlo, Son en Breugel, Valkenswaard, Heeze-Leende, Maarheeze, Waalre