Overslaan en naar de inhoud gaan
Monuta
Jolande de Kruyf
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
040 - 282 39 48

Team Monuta
Jolande de Kruyf

Onze uitvaartverzorgers

Jolande de Kruyf

Voordat ik als uitvaartondernemer in Nuenen aan de slag ging, was ik o.a. werkzaam als (freelance) producer binnen de TV- en evenementenwereld. Met name de organisatorische kant van deze projecten (als het gaat om tijdsdruk en budget) lag mij goed. Die komt bij het verzorgen van een uitvaart tot zijn recht. Mijn zorgzame kant heb ik ontwikkeld als woonbegeleidster van ouderen. Deze twee kanten komen mooi samen in mijn werk als uitvaartverzorger in Nuenen. Wat mij betreft hoeft een afscheidsperiode niet alleen een verdrietige of chaotische herinnering te worden. Want na het overlijden van een dierbare gaat u een hectische tijd tegemoet. Ik probeer u daarbij zoveel mogelijk te ontzorgen. Met daadkracht, zorg en kennis binnen handbereik maak ik met liefde en plezier van de uitvaart een dierbare herinnering. Daarbij is vanzelfsprekend ruimte voor verdriet, maar ook voor een glimlach. Daarbij wil ik graag weten hoe uw overleden dierbare was. Deze herinneringen verwerken we dan samen in de uitvaart, zodat u ze nog eens kunt beleven. Vanzelfsprekend regel ik alles rondom de uitvaart zelf, maar ik houd ook een oogje in het zeil als het om uw welzijn als nabestaande gaat. Zo regelen we samen een uitvaart die bij uw wensen en die van uw overleden dierbare past.