Uitvaartcentrum

Monuta Jonker & Rengers maakt gebruik van uitvaartcentra in Driehuis, Haarlem en elders. En ook van het uitvaartcentrum in IJmuiden. Dankzij deze flexibiliteit kunnen we inspelen op de wensen van nabestaanden en hoeft de familie nooit ver te reizen. Ook hebben we nauwe contacten met begraafplaatsen en crematoria in de regio. Uw wensen zijn ons vertrekpunt. Er is bijna niets verplicht als het gaat om het regelen van de uitvaart, enkel de termijn waarin dit dient te gebeuren. Doordat we niet meer dan één uitvaart per persoon per keer verzorgen, hebben we alle aandacht voor de familie.

 

Neem contact op voor een uitvaartcentrum bij u in de buurt

Thuisopbaring of in uitvaartcentrum

Voor veel mensen is de opbaring van een overledene een moment om afscheid te nemen. Opbaren kan tegenwoordig op verschillende manieren. Thuis, in een uitvaartcentrum, of op een (voor de overledene) speciale locatie. Alle mogelijkheden nemen we met u door. Mocht u de voorkeur geven aan een locatie buiten een uitvaartcentrum, dan regelen wij daarvoor alle zaken die nodig zijn. U heeft onder meer opbaarmogelijkheden bij Monuta Haarlem, bij Crematorium Westerveld in Driehuis en in IJmuiden. Hier zijn traditionele opbaarkamers, waar u op afspraak op bezoek mag komen. Ook zijn er 24-uurskamers, waarbij u dag en nacht toegang heeft tot de overledene.

 

Het was een zo mooi mogelijke dag in een prachtig decor. Mede dankzij jouw inzet! Heel veel dank daarvoor.” - familie Veeze

Legio mogelijkheden voor uitvaartlocatie

In Velsen, Bloemendaal en omgeving zijn diverse locaties waar we een afscheid kunnen verzorgen. Hieronder geven we u een aantal suggesties ter illustratie:

  • De uitvaart kan plaatsvinden in de familiekamer of aula van een uitvaartcentrum in bijvoorbeeld IJmuiden, Haarlem, Bloemendaal of elders.
  • Daarnaast bieden Crematorium Westerveld en Crematorium Haarlem ook diverse aula’s, familiekamers en koffiekamers aan.
  • Voor een intiem afscheid kunt u ook gebruikmaken van uw eigen tuin of woonhuis. Hier heeft u alle tijd en ruimte.
  • Een plechtigheid voorafgaand aan een begrafenis of een crematie kan ook plaatsvinden in de kerk. Dit kan bij diverse kerken in IJmuiden, Aerdenhout en Bloemendaal.
  • Verder kunt u denken aan locatie, die speciaal waren voor de overledene. Dit kan een specifiek restaurant of theater zijn, maar ook de kantine van de lokale sportclub.

Bij het bespreken van de mogelijkheden, laten we ons leiden door de situatie en kijken we naar wat bij u, uw wensen en de overledene past. Zo komen we tot een persoonlijk afscheid. Wij zullen het afscheid te allen tijde voor u verzorgen, zoals u dat voor ogen heeft. Ook kunnen we met u meedenken als u graag het afscheid op een andere locatie wilt laten plaatsvinden.

Catering naar wens

In een uitvaartcentrum of crematorium zijn vaak vaste arrangementen, waar u uit kunt kiezen. Dit kan variëren van een kop koffie met plak cake tot een glas wijn of bier met bittergarnituur. Op verzoek is uitgebreide catering ook geen probleem. U kunt denken aan een high tea, rijsttafel of sushi. Vindt de uitvaart bijvoorbeeld thuis plaats, dan zorgen we samen voor de benodigde hapjes en drankjes. Heeft u speciale wensen, dan verzorgen wij dit doorgaans met een lokale partij of cateraar.

Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Zoals u kunt lezen, is er veel mogelijk als het gaat om uitvaartlocaties. U kunt kiezen uit een kerk of uitvaartcentrum in IJmuiden of Bloemendaal, maar een intiem afscheid thuis behoort zeker ook tot de mogelijkheden. Als u dat op prijs stelt, denken we graag mee over een passend en waardig afscheid. Dat helpt u om vorm te geven aan een mooie herinnering. Hiervoor mag u gerust contact met ons opnemen. We helpen u graag!

Waarom Monuta Jonker en Rengers?

  • Uw wensen, ons vertrekpunt
  • Een contactpersoon de gehele uitvaart
  • Voor ieder budget een mooi afscheid
  • Goede gesprekspartners met oog voor detail
  • Voor iedereen: met of zonder verzekering

Werkgebied

Aerdenhout, Bloemendaal, Bloemendaal Aan Zee, Driehuis, IJmuiden, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Velsen-Zuid, Velserbroek.