Sinds 2016 ben ik samen met Johan uitvaartondernemer bij Monuta IJmuiden, Bloemendaal en Aerdenhout. Geboren en getogen in de regio en al jaren met man en drie kinderen met veel plezier woonachtig in IJmuiden.

Luisterend oor, oprechte interesse

Als coördinator huishoudelijke hulp heb ik me de afgelopen tien jaar bij ViVa! Zorggroep ingezet om de kwaliteit van leven van ouderen en mensen met een beperking te verhogen. Een kwetsbare doelgroep die graag in de vertrouwde omgeving blijft wonen en waar eenzaamheid al gauw op de loer ligt. Voor veel mensen waar ik over de vloer kwam was ik dan ook een vertrouwenspersoon en vraagbaak. Gewaardeerd om mijn oprechte interesse en aandacht, mijn luisterende oor en mijn grenzeloze optimisme en daadkracht. Wat mij betreft waardevolle eigenschappen voor een uitvaartverzorger.

 

Ik ben altijd beschikbaar. Niet alleen voor een goed gesprek als het einde nadert, maar ook door samen met de nabestaanden een mooi afscheid te organiseren. Met oprechte zorg en een goede dosis empathie."

Wilt u met mij in gesprek gaan?

Zoekt u een uitvaartverzorger in de gemeente Bloemendaal of Velsen? Of wilt u uw uitvaartwensen bespreken of eens persoonlijk met mij kennismaken? Dan nodig ik u uit om contact met mij op te nemen. Ik sta graag voor u klaar.