Sinds 2016 ben ik uitvaartondernemer bij Monuta. Ik ben werkzaam als uitvaartverzorger in IJmuiden, Bloemendaal en Aerdenhout. Met veel passie en energie organiseerde ik de afgelopen vijfentwintig jaar evenementen. En hoewel deze evenementen zeer divers waren in soort, omvang en doel, hadden ze een aantal zaken gemeen: een tevreden klant, oog voor details en maatwerk. Voor mij eigenlijk vanzelfsprekend.

Bewuste keuze

Vanuit mijn netwerk ben ik de afgelopen zeven jaar veelvuldig gevraagd mensen bij te staan in de meest kwetsbare fase van hun leven: het afscheid van een dierbare. Ik vond het zeer waardevol om deze uitvaarten te mogen begeleiden. Mijn besluit om hier mijn beroep van te maken is dan ook een bewuste keuze. Ook vind ik het fijn om iets te kunnen betekenen voor mijn plaatsgenoten in de regio IJmuiden, Bloemendaal en Velsen.

Ceremoniemeesterschap

Ik vat mijn rol als begrafenisondernemer overigens breder op dan de traditie deze voorschrijft. Als ceremoniemeester van een afscheid regel ik de praktische zaken en geef ik richting aan de wijze waarop nabestaanden daaraan zelf invulling kunnen geven. Buiten de traditionele paden, als u dat wenst. En geheel in lijn met de wijze waarop het leven zich voltrokken heeft. Met ruimte voor verdriet, warmte en steun.

 

Vanuit een zeer kwetsbare positie nabestaanden weer in hun kracht zetten. Klaar voor de fase die komen gaat. Daar zet ik me voor in."

Wilt u met mij in gesprek gaan?

Zoekt u een uitvaartverzorger in de gemeente Bloemendaal, Aerdenhout of Velsen? Of wilt u uw uitvaartwensen bespreken of eens persoonlijk met mij kennismaken? Dan nodig ik u uit om contact met mij op te nemen. Ik sta graag voor u klaar.