Crematie regelen

Wanneer u kiest voor een crematie, dan kunt u de uitvaartdienst vaak houden in de aula van het crematorium en na afloop van de dienst samenkomen in de koffieruimte. Alles vindt dan plaats op dezelfde locatie. U vindt in de omgeving van Hengelo meerdere crematoria bij Crematoria Twente  met een crematorium in Enschede, Borne en Almelo.

Crematorium Twente in Enschede

Crematorium Enschede (Usselo) biedt een middelgrote aula met een orgel en een vleugel. De verstrooiing van de as kan plaatsvinden op het terrein van het crematorium.

Crematorium Twente in Borne

Dit in mei 2018 geopende crematorium is licht en overzichtelijk. Het biedt een prachtig landelijk uitzicht en gaat mooi op in de omgeving. In het pand bevindt zich ook een gastenkamer en een informele afscheidsruimte met terras. U kunt in het crematorium in Borne terecht voor intieme gezelschappen en grote groepen, van 30-150 personen.

Crematorium Twente in Almelo

Een crematorium dat rust uitstraalt en sfeervol is.

Wat zijn de kosten voor een crematie?

De kosten van een crematie zijn afhankelijk van de persoonlijke wensen. Kiest u bijvoorbeeld voor een spaanplaten of eiken uitvaartkist? Wilt u koffie met cake of mag dit een uitgebreide lunch zijn? Wilt u een advertentie laten plaatsen of niet? Tegenwoordig kost een crematie tussen de € 6.000,- en € 9.000,-. Graag helpt Monuta Judith Elst u bij het regelen van een uitvaart in regio Hengelo. Binnen 24 uur ontvangt u een overzichtelijke kostenbegroting.

Heeft u nog vragen?

Er komt veel kijken bij het regelen van een crematie. Judith Elst, uitvaartverzorger van Monuta in Hengelo weet wat er mogelijk is in uw regio. Neem gerust contact op voor meer informatie of voor het maken van een vrijblijvende afspraak via het telefoonnummer 074-8526350 of per e-mail via info@monutajudithelst.nl.