Uitvaartcentrum

U kunt voor het afscheid nemen, de uitvaartdienst en de condoleance terecht in een uitvaartcentrum. Maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een andere locatie. U kunt op iedere plek samenkomen, waarbij u in omgeving Hengelo volop keus heeft.

  • Uitvaartcentrum Smelt Hengelo

Op een centrale plek in Hengelo, vlak bij het centrum, ligt uitvaartcentrum Smelt. Dit kleinschalige uitvaartcentrum biedt ruimte aan 25 tot 30 bezoekers en bevindt zich in een karakteristiek en uitnodigend pand. U kunt hier uw dierbare laten opbaren in een van de 24-uurskamers. Ook is het mogelijk om een condoleance te houden en een uitvaartdienst in ‘huiskamersetting’.

  • Uitvaartcentrum In Pace Hengelo

Een gemakkelijk te bereiken uitvaartcentrum aan de gemeentelijke begraafplaats. Door de ligging is het uitvaartcentrum zeer geschikt om de condoleance, het afscheid, de uitvaartdienst, begrafenis en koffietafel na afloop te houden. De locatie is rustig en sfeervol en biedt ruimte aan zo’n 90 bezoekers.

  • Uitvaartcentrum In Pace Oldenzaal
  • Uitvaartcentrum Helpt Elkander Borne

Uitvaartcentrum In Pace Oldenzaal ligt aan de begraafplaats. Het is er sfeervol, licht en ruim, want biedt plaats voor 100 – 200 bezoekers. Helpt Elkander beschikt over een aula die warmte en geborgenheid uitstraalt en geschikt is voor kleine gezelschappen tot circa 50 personen. Het plein voor het mortuarium biedt voldoende privacy voor het ongestoord afscheid nemen van uw dierbare overledene. Daarnaast zijn er twee familiekamers en is er een mogelijkheid tot opbaren en condoleancebezoeken.

Andere locaties dan een uitvaartcentrum?

Wilt u niet naar een uitvaartcentrum, dan is het ook mogelijk om te kiezen voor een andere locatie, zoals de karakteristieke kerken Onze Lieve Vrouwe kerk in Hengelo of de moderne Bethelkerk in Hengelo. U kunt ook kiezen voor een geheel andere locatie, zoals een restaurant. Denkt u bijvoorbeeld aan Restaurant Hanninkshof of de Oude Usselerschool beide in Usselo dicht bij het crematorium.

Heeft u nog vragen?

Natuurlijk is het mogelijk om in plaats van in een uitvaartcentrum in de omgeving van Hengelo afscheid te nemen op verschillende locaties. Monuta Judith Elst denkt graag met u mee. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een uitvaart op locatie? Neem dan gerust contact op via telefoonnummer 074-8526350 of per e-mail via info@monutajudithelst.nl.