Uitvaartverzorger

U alle tijd en rust geven, dat is wat Monuta Judith Elst belangrijk vindt. Als uw uitvaartverzorger in Hengelo en omgeving, ontzorgt zij u waar u wilt. Dankzij haar grote inlevingsvermogen en deskundigheid weet ze met u mee te denken en kan ze u adviseren over wat er mogelijk is rondom een uitvaart in regio Hengelo.

Jarenlang werkte ik als directiesecretaresse en medisch secretaresse in ziekenhuizen in Enschede, Hengelo en Almelo. Ook werkte ik nog een jaar vrijwillig als verzorgster in het hospice in Hengelo. De plaats waar ik ook woon.

Mijn tijd bij het hospice maakte veel indruk op mij. Het deed mij veel dat ik daar liefdevolle zorg kon geven aan mensen die kwamen te overlijden. Maar dat ik ook steun kon bieden aan hun nabestaanden. Toen mijn vader overleed ervoer ik zelf ook hoe waardevol deze steun is. De steun die wij op dat moment ontvingen van de uitvaartverzorger. Ik werd mij ineens bewust van de meerwaarde van het vak van uitvaartverzorger. Zelf bied ik als uitvaartverzorger deze steun ook. En daarnaast zet ik mij in voor het uitvoeren van een waardig afscheid, met respect voor de overleden dierbare en zijn of haar nabestaanden.

Wilt u weten wat allemaal mogelijk is en wat ik voor u kan betekenen?

In een persoonlijk gesprek luister ik naar uw wensen en behoeften en geef ik aan hoe deze zijn in te vullen. Zo geeft ik samen met u vorm aan een persoonlijke uitvaart, waarbij ik u graag de zorg uit handen neem. U mag 24 uur per dag en 7 dagen per week een beroep op mij doen. Monuta Judith Elst staat altijd voor u klaar. Ook als u niet of elders bent verzekerd. U kunt mij telefonisch bereiken via 074-8526350.

Waarom Monuta Judith Elst?

  • Empatisch en innemend
  • Oplossingsgericht voor een passend afscheid
  • Geeft u alle rust en tijd
  • Ook als u niet of elders bent verzekerd
  • Dag en nacht bereikbaar

Werkgebied

Hengelo, Borne, Beckum, Bentelo, Deurningen, Oele en Zenderen.