Recensies

Alles perfect geregeld.

Niet elke uitvaart is hetzelfde en niet elke uitvaartverzorgster is hetzelfde. En zeker in de eerste dagen na het overlijden van je geliefde partner leef je in een roes. De natuur schakelt je gevoel op sommige momenten uit en laat het verstand spreken. . Maar toch zijn daar onderhuids de emoties en de pijn. Je hoofd staat er totaal niet naar om dingen in je eentje te moeten regelen. Mevr. Keijzer voelt dat feilloos aan stelt je op je gemak, komt met de juiste oplossingen, voorstellen en persoonlijke aandacht. Dingen die je op zo een moment hard nodig hebt. Ook als de uitvaartdienst dan daar is weet ze je te steunen. Aan alles wordt gedacht en ook de genodigden worden vriendelijk begeleid naar de aula. Mevr. Keijzer doet een welkomstwoord en leidt de dienst met respect zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn. Ook voor de nazorg verdient mevr. Keijzer zeker een pluim. Ik heb alles met een positief gevoel ervaren en kan, hoewel dit ietwat vreemd klinkt, mevr. Cisca Keijzer zeker aanbevelen. De uitvaart is bij haar in goede handen!

Betrokken en professioneel

Cisca is een zeer vakkundige en professionele vrouw die haar vak als uitvaartverzorgster zeer goed verstaat. De persoonlijke aanpak en betrokkenheid van Cisca vertaalt zich in het perfect verwezenlijken van de laatste wens van de overledene. Daarnaast ontzorgt Cisca de nabestaanden van a tot z en biedt vele mogelijkheden en opties om de uitvaart te personaliseren. Ook de persoonlijke gesprekken, zowel voor- als achteraf, voegen iets positiefs toe aan het rouwproces. De verzorging van bloemen, kaarten, de kist, speciale wensen van de nabestaanden worden door Cisca Keijzer tot in de puntjes verzorgt!

slordig, respectloos

Mw. Keijzer komt ruim te laat, iedereen was al aanwezig, lijkwagen was ook te laat. Een woord van welkom bij haar korte toespraakje kon er niet af. De kist stond verkeerd om op de trolley, moest alsnog worden gecorrigeerd op laatste moment. Vreselijk warm in de aula, wachtruimte omdat ze verzuimt de deuren te openen. Respectloze benadering van nabestaanden bij eerste gesprek.

Warm inlevingsvermogen

Ineens kom je er voor te staan. Het eerste wat je moet regelen is een uitvaartverzorger. Lastig als je dat nog niet eerder hebt meegemaakt. Een uitvaart kan je immers maar een keer doen en met de juiste begeleiding is dat een zorg minder in een moeilijke tijd. Met Vroom & (Cisca) Keijzer hebben wij een goede keuze gemaakt. Niet alleen omdat alle praktische zaken snel en adequaat worden afgehandeld. Vooral haar warme inlevingsvermogen in zowel de overledene als de nabestaanden hebben er mede toe bijgedragen dat wij de uitvaart hebben kunnen realiseren die we vooraf zouden hebben gewenst.

Cisca Keijzer heeft het verschil gemaakt!

Cisca Keijzer was direct bereikbaar en heeft snel de laatste verzorging geregeld. Later op de dag hebben wij een eerste gesprek gehad. Zij was betrokken en had aandacht voor onze vragen en wensen. De volgende dag hebben wij tijdens het tweede gesprek in alle rust onze keuzes kenbaar gemaakt. Wij hadden direct het gevoel in vertrouwde handen te zijn. Cisca heeft het verschil gemaakt, zodat wij met een heel goed gevoel op de uitvaart van mijn tante kunnen terugkijken. Heel bijzonder!

Totaalplaatje is goed

De begeleiding is heel goed...heel mooi totaalplaatje

Alle vertouwen in Monuta

Heb goede ervaring met Monuta

Ontzettend begripvol

Ontzettend begripvol. Overal de keus in gehad, alle tijd die er nodig was.

Complimenten voor mevrouw Keijzer

Mevrouw Keijzer (Monuta Leeuwarden) heeft ons fantastisch bijgestaan in deze periode.

Respectvol en warm

Ik was als bewindvoerder/mentor betrokken bij het afhandelen van de uitvaart. Ik heb Ciska en Brigitte uit Leeuwarden leren kennen als personen die een warme en respectvolle nazorg leveren.