Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
038 - 42 11 933

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Groep mensen nemen afscheid op begraafplaats

Begrafenis regelen in Zwolle

Wanneer de begrafenis op Kranenburg plaatsvindt, kunt u ervoor kiezen de afscheidsdienst in het uitvaartcentrum te houden. De grafgang kan lopend plaatsvinden en u begeleidt uw dierbare met een loopkoets of rijdende baar. De dienst vult u naar eigen wens in.

038 - 42 11 933
Man tijdens begrafenisdienst

Crematie regelen in Zwolle

Bij het regelen van een uitvaart en crematie in Zwolle kunt u terecht bij crematorium Kranenburg op het vroegere ‘Landgoed Kranenburg’. Het gedenkpark ligt in een mooi beboste omgeving en biedt alle ruimte om uw dierbare te herdenken. Wij nemen u de zorg uit handen, adviseren waar nodig en creëren samen met u de juiste sfeer.

038 - 42 11 933
Drie mensen lopen met bloemen in de hand

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het regelen van een uitvaart in Zwolle? Neem gerust contact op. Voor het melden van een overlijden kunt u dag en nacht bellen.

038 - 42 11 933