Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
038 - 42 11 933

Team Monuta
Kranenburg

Onze uitvaartverzorgers

Femke Beekink

Sinds 2021 ben ik werkzaam als uitvaartverzorger bij Monuta. Ik tracht nabestaanden bij te staan met een luisterend oor en met mijn passie voor organiseren neem ik de nodige zaken uit handen.
De dood is onzeker en ongrijpbaar, maar mijn werk en de dankbaarheid die daaruit voortvloeit maakt het voor mij concreet.  Ik vind het belangrijk om, in samenspraak met familie, iedere uitvaart een persoonlijke touch te geven. Dit alles doe ik met een moderne kijk op uitvaarten, waarbij klassieke etiquette en protocollen gerespecteerd worden.

Ik ben bij uitstek een gevoelsmens en dat is terug te zien in de gesprekken met nabestaanden. Ik probeer te allen tijde in te spelen op de behoeften van de families die ik begeleid.

Een uitvaart verzorgen waar nabestaanden, ondanks het verdriet, met een fijn gevoel op terug kunnen kijken; dat geeft me meer voldoening dan wat dan ook.

John Sijpkes

Ruim 20 jaar ben ik werkzaam geweest bij verschillende organisaties. Altijd met een winstoogmerk en altijd commercieel. Na zoveel jaar bekroop mij steeds meer het gevoel dat ik graag werk zou willen doen met meer betekenis voor de wereld en de mensen om mij heen. Ik vind het een privilege om mensen in het diepst van hun verdriet te mogen begeleiden naar een passend en voldaan afscheid van hun geliefde. Oprecht een voorrecht.

Het belangrijkste is de uitvaart het dichtst bij de wensen van de opdrachtgever(s) komt. Wat ik er van vind is niet belangrijk. Vaak vraagt men: “Wat is normaal?”. Ik antwoord dan altijd: “Niets is normaal, zoals u het graag wilt, dat is wat normaal is en dat probeer ik voor u te regelen”.

Martina Bosch-Koops

Iedereen verdient een mooi afscheid. Dit vond ik belangrijk toen ik in 2017 begon bij Monuta en dat vind ik nog steeds. Wanneer iemand komt te overlijden worden de nabestaanden niet alleen overspoeld met emoties, maar ook met allerlei zorgen betreffende zaken die geregeld moeten worden. Deze zorgen neem ik hen graag uit handen. Door goed te luisteren en met de familie mee te denken probeer ik een afscheid neer te zetten waar de nabestaanden zich goed bij voelen. Een afscheid die een dierbare verdient!

Klaasje Mulder

Na ruim 25 jaar heb ik in 2020 mijn organisatorische vaardigheden in de cosmetica verruild voor de uitvaartbranche, en daar heb ik geen moment spijt van gehad.

Een uitvaart verzorgen kan ik niet alleen, dat doe je samen, samen met een team om mij heen die een ieder even belangrijk zijn in het geheel. Samen ook met de nabestaanden, een ieder heeft een aandeel in een uitvaart, wat een uitvaart zo bijzonder en persoonlijk maakt.

Niets is onmogelijk en wat onmogelijk lijkt trachten wij mogelijk te maken.

Er zijn mensen die hun wensen in het leven kenbaar hebben gemaakt wat voor nabestaanden fijn is omdat men dan weet wat de overledene graag had gewild als het moment daar is. Het is geen fijn onderwerp om te bespreken als je volop in het leven staat voor velen, maar zo belangrijk wensen te delen want de dood slaat niemand over. Hoe bijzonder is het dat wij dan uw uitvaart op maat naar uw wensen kunnen en mogen uitvoeren.

Ieder mens is bijzonder en een ieder heeft zijn of haar levensverhaal en heeft recht op een waardig en respectvol afscheid.

Het verdriet kan ik niet wegnemen, ontzorgen kan ik wel.

Ontzorgen hoeft niet te stoppen na een uitvaart, ook daarna mag men een beroep op mij doen, bied ik nog steeds een helpende hand of een luisterend oor.

Het vertrouwen dat men heeft in Monuta, dat wij deel mogen uitmaken in iemands leven in zo’n verdrietige periode en hen daarbij te mogen bijstaan voelt als een voorrecht en doen wij met liefde en passie voor het vak, door mensen voor mensen.

Inge Koning-Boerkamp

Samen met de nabestaanden een dierbare herinnering creëren. Dat is wat ik graag met u wil bereiken en waarom ik voor mijn mooie vak gekozen heb.

En dat maakt mijn werk zo bijzonder om te mogen doen. Wanneer iemand van wie u houdt komt te overlijden, moet er namelijk veel worden geregeld. Mijn taak is om de naaste familieleden bij te staan en te ondersteunen in de dagen na het overlijden met als doel samen een mooi afscheid te organiseren. Een persoonlijk afscheid, passend bij wie de overledene was en bij wat de wensen van de naasten zijn, hoe klein of groot het afscheid ook is. Zo zorg ik er samen met de nabestaanden voor dat de uitvaart een liefdevol loslaten en een goede herinnering wordt.