Uitvaart regelen Krimpen aan den IJssel en regio Krimpenerwaard

0182 - 512 231 24/7 bereikbaar

De uitvaartverzorger van Monuta neemt u de zorg uit handen bij het regelen van een uitvaart in de regio Krimpenerwaard en Krimpen aan den IJssel. De mogelijkheden zijn oneindig om een uitvaart zo persoonlijk mogelijk te maken. Monuta Krimpenerwaard gaat vrijblijvend met u in gesprek om uw wensen in kaart te brengen. Het maakt niet uit of u niet of elders bent verzekerd. We zijn er graag voor u wanneer dat nodig is.

In gesprek met de uitvaartverzorger

Bij het eerste gesprek met de uitvaartverzorger van Monuta Krimpenerwaard bespreken we uitgebreid wie u uw overleden dierbare was. Hoe stond hij of zij in het leven? En gaan we na of uw overleden dierbare al had nagedacht over zijn of haar wensen voor de uitvaart. We zorgen ervoor dat de wensen worden waargemaakt, zodat u terugkijkt op het afscheid als de kroon op iemands leven. Tijdens het regelen van de uitvaart heeft u in principe 1 contactpersoon die de uitvaart bespreekt, regelt en uitvoert.

Uitvaartwensen vastleggen geeft rust

Vaak geeft het u en uw nabestaanden rust als wensen al zijn besproken en vastgelegd. Vooral als het moment daar is, is het prettig voor uw nabestaanden als de uitvaartverzorger een bekend gezicht is. Wanneer uw uitvaartwensen tussentijds wijzigen, dan kunt u deze eenvoudig aan laten passen.

De uitvaartverzorgers van Monuta in Krimpenerwaard hebben de juiste contacten om u te helpen bij het vormgeven van de uitvaartplechtigheid, maar geven u vooral de mogelijkheid om zelf een bijdrage te leveren. Bespreek al uw ideeën en wensen gerust met ons, want er kan meer dan u misschien denkt.

Heldere kosten

Na het eerste gesprek ontvangt u binnen 24 uur van ons een kostenbegroting. Op deze manier wordt u achteraf niet verrast met onverwachte kosten. De uitvaartverzorger van Monuta Krimpenerwaard regelt voor elk budget een uitvaart. Het maakt niet uit of u niet of elders bent verzekerd. Voor een passend afscheid kunt u bij ons terecht.

Memoria: herdenken en herinneren

Bij het regelen van een uitvaart moeten veel praktische zaken in een korte periode geregeld worden. Met Memoria kunnen alle zaken op een centrale plek beheerd worden. In dezelfde online omgeving kunnen nabestaanden herinneringen en condoleances plaatsen. Deze worden op verzoek van de nabestaanden beschikbaar gesteld om de overledene te herinneren en de mogelijkheid te bieden, de familie te condoleren met het verlies. Dit kan door middel van een tekst, foto of een filmpje.

Inlogcode

Uit respect voor de privacy van de overledene en de nabestaanden is de herdenkingspagina afgeschermd door middel van een inlogcode. Afhankelijk van de keuze die de nabestaanden hier in maken, wordt de code weergegeven op de rouwkaart, in een advertentie of toegezonden per mail.

Ook uw gasten zijn belangrijk

Tijdens een uitvaart ontfermt de uitvaartverzorger zich vaak vooral over de nabestaanden. Maar ook uw gasten zijn belangrijk. Daarom zijn onze gastdames en –heren geschoold als hospitality medewerkers en hebben ze gastvrijheid hoog in het vaandel. Ze begeleiden uw gasten tijdens de gehele uitvaart. Vanaf het moment dat ze aankomen op de parkeerplaats, tot het aannemen van de jassen, het tekenen van het condoleanceregister, het plaatsnemen voor de dienst en het serveren van eten en drinken tijdens het condoleren achteraf. Ook als u kiest voor een andere locatie dan een uitvaartcentrum van Monuta nemen we, als het is toegestaan, een hospitality medewerker mee.

Na de uitvaart zijn we er ook voor u

Monuta Krimpenerwaard heeft een nazorgconsulent in dienst. We vinden het belangrijk dat u na het afscheid het leven weer kunt oppakken. Hij gaat met u in contact en kijkt samen met u waar u hulp bij kunt gebruiken. Zo kan hij u bijvoorbeeld doorverwijzen naar rouwverwerkingssessies in de wijk, of u doorverwijzen naar een partij die u kan helpen bij het afwikkelen van praktische zaken, zoals de nalatenschap. Of kan er worden bemiddeld bij geschillen in de familie. En kan hij u helpen bij het zoeken van een passend herinneringsproduct, zoals een urn of assieraad.

Meer informatie over het regelen van een uitvaart?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij het regelen van een uitvaart in de regio Krimpenerwaard? Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 0182 - 512 231. Bij een overlijden kunt u ons dag en nacht bereiken.

Neem contact op voor het regelen van een uitvaart

Waarom Monuta Krimpenerwaard?

  • Lokaal bekend met gebruiken en tradities
  • Uw wensen staan centraal
  • Wij zijn er voor u; voor, tijdens en na de uitvaart
  • Voor iedereen, ongeacht waar u verzekerd bent

Werkgebied