Herdenkingsbijeenkomst in Fulcotheater

Op zondag 26 november 2017 organiseert de IJsselsteinse uitvaartondernemer Robert Landsman voor de zesde maal de jaarlijkse Herdenkingsbijeenkomst in de grote zaal van Fulcotheater in IJsselstein. Tijdens deze bijeenkomst kunnen nabestaanden hun overleden dierbare(n) gedenken.

Het programma bestaat traditioneel uit een ‘kaarslichtceremonie’ waarbij namen van overleden dierbaren genoemd zullen worden. Ook Daan Westerink, rouwdeskundige uit Utrecht, zal stil staan bij het thema van de bijeenkomst ‘Dood ben ik pas als jij me bent vergeten’. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door singer-songwriter Roos Blufpand. Net als in de voorgaande edities zal ook het dameskoor Dutch Pride optreden. Na afloop is er gelegenheid om met elkaar na te praten en een kop koffie te drinken in de foyer van Fulcotheater.

Robert Landsman: “De herdenkingsbijeenkomst is bedoeld voor iederéén die een dierbare wil gedenken, ongeacht in welk jaar deze is overleden. De titel voor de bijeenkomst is een tekstregel uit het nummer ‘Testament’ van de overleden zanger Bram Vermeulen ‘Dood ben ik pas als jij me bent vergeten’. Zolang we blijven gedenken zullen ook de overleden dierbaren in ons midden blijven”.

De herdenkingsbijeenkomst wordt gehouden op zondag 26 november in de grote zaal van Fulcotheater, Overtoom 3 in IJsselstein, aanvang 14.00 uur. Entree en koffie na afloop zijn gratis. Vooraf aanmelden (t/m 17 november) is wel noodzakelijk, onder opgave van de roepnaam, geboortedatum en datum van overlijden van de overledene(n) die u wilt gedenken en het aantal naasten die de herdenkingsbijeenkomst zullen bijwonen. Aanmelden via info@monutalandsman.nl of via 030 – 688 1353.