Contact

Monuta Landsman

Baden Powellweg 2
3401 RR
IJsselstein

Veelgestelde vragen

Kan ik de uitvaart ook door Monuta Landsman laten verzorgen als ik geen Monuta uitvaartverzekering heb?

Ja, Monuta Landsman verzorgt de uitvaart ongeacht of – en waar – u bent verzekerd.
In specifieke gevallen kan het voorkomen dat een uitvaartverzekeraar een collega uitvaartbedrijf als uitvoerende onderneming aanwijst, vaak kan er dan, tegen meerprijs, ook van de diensten van Monuta Landsman gebruik worden gemaakt.

Kan ik Monuta Landsman vragen een uitvaart te verzorgen buiten IJsselstein?

Ja, wij verzorgen de uitvaarten in het gebied dat bekend staat als de Utrechtse Waarden en Montfoort, Oudewater en Linschoten.

Heeft Monuta Landsman een bepaalde signatuur?

Nee, Monuta Landsman verzorgt uitvaarten binnen iedere gezindte, daarmee zijn wij vertrouwd met de gewoonten en gebruiken binnen vele geloofsrichtingen.

Is Monuta Landsman een zelfstandig uitvaartbedrijf?

Ja, Robert Landsman is in 2012 gestart als franchisenemer van de landelijk bekende uitvaartonderneming Monuta. Daarmee combineert hij zijn eigen expertise en ervaring met die van Monuta op zowel regionaal als op landelijk niveau.

Begeleidt, na het bespreken van de uitvaart, dezelfde persoon de gehele uitvaart of heb ik met meerdere personen te maken?

Monuta Landsman is een eenmanszaak, Robert Landsman, de naamgever van het bedrijf begeleidt de nabestaanden van de eerste tot de laatste dag. Op dagen waarin hij niet beschikbaar is zal een vervanger de zorg overnemen en ook van de eerste tot de laatste dag uw aanspreekpunt zijn.

Kan er een afscheidsdienst met muziek in het uitvaartcentrum worden gehouden?

Ja, In het gebouw kunnen kleinschalige afscheidsbijeenkomsten worden gehouden, voor 1 tot maximaal 86 belangstellenden. Aansluitend kan een crematie (zonder gebruik van de aula en ontvangkamer van het crematorium) of begrafenis plaatsvinden. In het gebouw is een audio-installatie en orgel aanwezig.

Verzorgt Monuta Landsman ook budget uitvaarten?

Nee, niet onder die noemer. Wel kunnen wij tegen een relatief laag bedrag een volledige uitvaart verzorgen. Om dit te kunnen realiseren zullen onderdelen van de uitvaart in de meest basale vorm of meest praktische vorm geleverd worden. Een uitvaart is een samenstelling van producten en dienstverlening. Uw wensen staan bij ons altijd voorop. Indien het uitgangspunt is de kosten zo laag mogelijk te houden, kunnen wij de producten en dienstverlening hierop afstemmen. Zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van onze dienstverlening. Voor iedereen kunnen de wensen en eisen op dit gebied anders liggen. Wij adviseren u graag.

Is Monuta Landsman een onafhankelijke uitvaartonderneming?

Ja, wij staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Midden Nederland onder nummer 54.17.94.16 als Uitvaartzorg Landsman kantoor houdend aan de Baden Powellweg 2 in IJsselstein. Als franchise onderneming van Monuta maken wij deel uit van een landelijk netwerk van professionele uitvaartverzorgers met dezelfde missie. Het netwerk biedt ons kennis en ervaring ook buiten het eigen verzorgingsgebied.

Missie van Monuta
Na een overlijden is het belangrijk dat het afscheid op een passende manier wordt ingevuld. Hiervoor is ruimte en persoonlijke aandacht nodig. Maar ook inlevingsvermogen voor de wensen en daadkracht om deze uit te voeren. Monuta maakt een afscheid met een goed gevoel mogelijk, voor iedereen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij nabestaanden om het afscheid zo goed mogelijk in te vullen. Daarom is Monuta de steun bij iedere uitvaart.