Recensies

Zoals wij het hoopte

Ging zo als wij het hoopte

Top

Zeer behulpzaam, meedenken , fijne benadering, vriendelijk, top

Persoonlijke aandacht en kennis

De persoonlijke aandacht, de kennis welke wij via Monuta Landsman hebben mogen ontvangen bood troost en genegenheid. De manier waarop dhr. Landsman ons bij alles heeft geholpen was ondanks het verlies van mijn moeder een fijne gewaarwording.

vakvrouw

Helaas moesten wij binnen 10 maanden na het verlies van zijn broer, afscheid nemen van mijn maatje Peter. Gelukkig konden wij weer een beroep doen op Fieneke. Wij kunnen terugkijken op een bijzonder mooi en liefdevol afscheid. Alle superlatieven kunnen niet uitdrukken wat Fieneke daarbij voor ons heeft betekend. Wat een vakvrouw! Dank je wel Fieneke, mede namens (klein)kinderen, familie en vrienden.

Met een telefoontje werd alles geregeld

De reden dat ik Monuta zal aanbevelen is dat er met 1 telefoontje alles in werking wordt gezet. Van overlijden tot het laatste afscheid.

Mooi afscheid

Ondanks de trieste situatie was de voorbereiding van de uitvaart ontspannen. Robert is betrokken, meelevend, meedenkend en niks is teveel. Wij kunnen terug kijken op een zeer mooi en waardevol afscheid van pa. Robert nogmaals bedankt. Helma en Annet

Onze wensen telden mee

Goede begeleiding, verzorging. Juiste inwilliging van de wensen.

Behulpzaam en zorgzaam

snelle, vriendelijke service. Erg behulpzaam en zorgzaam

Heel goed

Zorgvuldige en betrokken behandeling

wat een super goede mensen zijn jullie

ik wilde jullie bedanken voor de hele fijne begeleiding robert maar voor al marte brouwer niets is teveel en alles kan en mag nog maals dank jullie wel