Recensies

Geheel naar onze wens

Rustig en prettig is alles geregeld, geheel naar onze wens.

super bedankt

Ik wil iedereen bedanken, het was allemaal keurig geregeld en met zoveel geduld en rust de crematie van mijn vader August Pape en dat allemaal gewoon in IJsselstein, mooie kaarten met prachtige foto alles kon geregeld worden... Robbert echt geweldig, nogmaals bedankt voor dit allemaal ook namens de familie.

Proces verliep prima

Het hele proces is goed verlopen. Alles was steeds duidelijk, Marthe was vriendelijk en respectvol. Dus geen opmerkingen.

Correcte begeleiding

Aandacht voor de wensen van de nabestaande. Correct nakomen van afspraken. Inlevingsvermogen.

Onder de indruk

Goede begeleiding, meedenkend, open staand voor aanpassingen c.q. veranderingen. Zorgverlenend. Ook op de dag van begrafenis was ik onder de indruk van de begeleiding van het personeels.

bijzonder!

Onlangs schakelden wij Monuta Landsman in voor de uitvaart van onze broer/zwager Bob. Fieneke van de Brink heeft met haar bijzondere empathisch vermogen een mooi afscheid met ons samen voorbereid en uitgevoerd. Alles was tot in de puntjes verzorgd en precies zoals wij het graag wilden. Hartelijk dank daarvoor, namens de familie Wouda.

Bedankt

Dank je Robert Landsman voor de mooie uitvaart van Nico . Alle wensen van Nico van der Veer zijn uitgevoerd .

Door de persoonlijke aandacht werd alles dragelijker

De persoonlijke aandacht die wij hebben gekregen van Robert Landsman was buitengewoon. Hierdoor werd alles dragelijker gemaakt. Elke wens die wij hadden is uitgevoerd. Tot na de crematie was hij er altijd voor ons. Dit hebben wij ontzettend gewaardeerd.

Rustig en vriendelijk

Rustig, vriendelijk, snel, goede adviezen, goed contact met de heer Landsmeer, intieme sfeer,afspraken worden tijdig nagekomen.

We hadden de gehele periode de regie

De uitvaart is zeker door de uitvaartverzorgster Mw F. van den Brink tot alle tevredenheid verlopen. Haar inbreng met suggesties, zonder enige dwang, hebben ons het gevoel gegeven de volledige regie te hebben gehad over de gehele periode.