Recensies

Een mooi en waardevol afscheid

Wil je hartelijk bedanken voor je steun en begeleiding bij het overlijden van mijn lieve Geer. Mede dankzij jou is het een mooi en waardevol afscheid geweest.

Prettige begeleiding

Het advies en de geestelijke begeleiding was zeer fijn.

Een heel bijzonder afscheid.

Bij het overlijden van onze broer en zwager hebben wij vol vertrouwen de hulp en zorg in handen gegeven van Robert Landman van Monuta. In goed overleg heeft hij de algehele uitvaart en begeleiding verzorgt. Beide families bedanken Robert Landsman. Met liefdevolle herinnering kijken wij hier op terug.

Prima geregeld

Alles is prima geregeld

Een meer dan postieve ervaring

Bij het overlijden van je partner komt er veel op je af en is het belangrijk dat je hierin goed begeleid wordt. Robert Landsman heeft voor mij een aantal zaken lichter gemaakt. De zorg, kennis en rust heeft gezorgd dat de aanloop naar de crematie en de crematie zelf goed en mooi is verlopen en een waardevolle herinnering is geworden.Het meedenken bij de kaart, je de ruimte geven om je verhaal te doen en het verdiepen in het leven van de overledene geeft een goed gevoel. Het afscheid is hierdoor een dierbare herinnering geworden. Ik had geen betere keuze kunnen maken. Het is een man die zijn vak verstaat en zijn werk met passie uitvoert.

Mooi, persoonlijk en bijzonder

Wat lastig om een goed iemand te vinden die je ontlast tijdens het (toch nog) onverwacht overlijden van mijn maatje en papa Patrick. Iemand die kan zorgen dat het een mooi persoonlijk afscheid wordt. Maar wat kijk ik met een goed gevoel terug op alle ondersteuning, de condoleance en crematie bijeenkomst. Robert heeft heel veel ervaring maar vooral zijn betrokkenheid, advies en flexibele ondersteuning vonden we werkelijk top! Toen vrienden van Patrick voorstelde om vuurwerk af te steken, was Robert direct positief om dit te kunnen realiseren ! de aparte condoleance van de klas van mijn zoon Jesse, met ook echt een rol voor de kinderen (en passende muziek) en het voorbereiden en uitdragen van het verhaal maakte dat het een heel persoonlijk afscheid is geworden. Alles was echt heel goed geregeld. Nogmaals dank je wel Robert !

Persoonlijke begeleiding

Zeer persoonlijke begeleiding en groot empathisch vermogen waardoor het afscheid zeer eigen, warm en persoonlijk wordt

Uitstekend en tot in de puntjes verzorgd

Na het overlijden van mijn moeder direct contact opgenomen met Robert Landsman. Hij heeft de uitvaart zeer netjes verzorgd. Hij is betrokken geweest van begin tot het einde. Reageerde snel op mail en telefoon. Fijne is dat je maar een contactpersoon die alles regelt. Kernwoorden: Meedenken Respectvol Kalm Staat open voor suggesties Geeft suggesties

Persoonlijke aandacht

De persoonlijke aandacht was heel goed. gelukkig had mijn moeder vooraf alles samen met de ondernemer en mij alles al omschreven. T

Erg tevreden

Wij zijn erg tevreden over monuta Landsman (Robert). Hij is degene die de uitvaart heeft verzorgd. Discreet, vriendelijk, luisterend. Hij neemt de tijd en is betrokken van begin tot eind. Daarnaast denkt hij ook mee. Monuta zelf hebben wij niet echt mee te maken gehad.