Uitvaartcentrum

071 - 573 08 34 24/7 bereikbaar

Op het moment dat u uw dierbare verliest, is het voor u als nabestaande fijn om te weten dat de zorg voor de uitvaart goed geregeld is. Monuta Soek is u graag tot steun in deze moeilijke periode. In ons uitvaartcentrum in Leiderdorp vindt u alles wat u nodig heeft op één locatie. Wij hebben een rouwkamer, waar u van uw geliefde afscheid kunt nemen. In de aula kunnen we een plechtigheid organiseren. Daarna lopen we naar de naastgelegen begraafplaats of brengen we uw dierbare over naar een andere rustplaats of het crematorium.

Rustig gelegen uitvaartcentrum in Leiderdorp

Van nabestaanden horen we wel eens dat zij ons uitvaartcentrum een oase van rust vinden. De groene omgeving draagt bij aan een rustgevende en ontspannen sfeer. Het pand zelf heeft veel houten accenten en een warme uitstraling.

Mijn oma hield zo van gevulde koeken. We kregen er altijd eentje als we op bezoek kwamen. Onze uitvaartverzorger regelde toen dat we geen plak cake kregen, maar een gevulde koek. Ik weet zeker dat oma dat fantastisch had gevonden!” – nabestaande

Onze ruime aula

In ons uitvaartcentrum in Leiderdorp beschikken wij over een zeer ruime aula, die sfeervol is ingericht. Er zijn 125 zitplaatsen en ongeveer 75 staanplaatsen. Deze in het groen gelegen aula biedt verschillende mogelijkheden voor een condoleance of afscheidsdienst. Uw uitvaartverzorger kan u hier meer over vertellen. Hieronder geven we een aantal suggesties:

  • We kunnen de aula indelen naar uw wens in een formele of informele opstelling.
  • We kunnen de zaal kleiner maken voor een intiem afscheid.
  • Er is een muziekinstallatie aanwezig.
  • En u kunt ook een presentatie met foto’s laten zien.

Het is heel fijn dat er gedurende deze periode altijd één steunpilaar is geweest. Eén iemand waarvan ik wist dat, wat er ook zou gebeuren, hij zijn hoofd erbij hield en ervoor zou zorgen dat het goed kwam. Dit alles heeft geleid tot het mooiste afscheid wat ik mijn moeder wilde geven, ook al ging niet alles vlekkeloos en hadden we soms te maken met overmacht.” – Kelsey Boon

U heeft bij ons alle tijd

In een crematorium heeft u vaak beperkt de tijd. Ons uitvaartcentrum in Leiderdorp biedt u de rust en tijd om afscheid te nemen zoals u wilt. Wij plannen nooit meer dan twee uitvaarten op dezelfde dag: in de ochtend en in de middag.

Ruime keuze in catering

Na een condoleance of plechtigheid kunnen wij ervoor zorgen dat er een kopje koffie of thee klaarstaat met iets lekkers zoals een plakje cake. Ook kunnen wij voor broodjes of gebak zorgen. Wilt u liever iets exclusievers, zoals sushi, tapas of een high tea? Bespreek dit dan met de uitvaartverzorger. Bijna alles is mogelijk! Onze gastdames en –heren in Leiderdorp zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

Omdat het goed geregeld wordt en er goed geluisterd wordt. Goede raad en veel geduld. Er wordt tijd voor je genomen en dat geeft rust. Ook dat het zo gemoedelijk gaat. Ze zijn gewoon goed.” – Dhr. De Ridder

Wilt u graag meer weten?

Bezoek onze virtuele rondleiding om alvast een kijkje te nemen in ons uitvaartcentrum in Leiderdorp. Wij geven u graag een persoonlijke rondleiding om de sfeer zelf te ervaren. Bel ons gerust om een afspraak te maken: 071 - 573 08 34 of stuur een e-mail naar leiderdorp@monuta.nl.

Neem contact op over het uitvaartcentrum

Waarom Monuta Soek?

  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • 25 eigen parkeerplaatsen
  • Gelegen naast de begraafplaats
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart

Werkgebied

Leiderdorp, Zoeterwoude-Rijndijk en Zoeterwoude-Dorp