Uitvaartbeurs

Op zaterdag 16 november organiseert Monuta in samenwerking met lokale ondernemers een inspirerende uitvaartbeurs van 10.00 - 14.00 uur. Tijdens deze dag kunnen bezoekers informatie inwinnen over de uitvaartmogelijkheden die er zijn en de wijze waarop uitvaartwensen nu al vastgelegd kunnen worden. 

Nadenken over later doet iedereen wel eens. Over werk of een ander huis. Maar nadenken over het laatste afscheid, wordt vaak uitgesteld. Toch is het verstandig er af en toe bij stil te staan en persoonlijke wensen tijdig vast te leggen. Want door nu al zaken te regelen, blijven nabestaanden straks niet met onbeantwoorde vragen én onverwachte kosten achter. Dat geeft rust. 

Tips en inspiratie 

“De meeste mensen hebben wel eens nagedacht over hun eigen wensen rondom de uitvaart, maar hebben deze niet vastgelegd. De dag is bedoeld om mensen de kans te geven na te denken over hun wensen, er met een uitvaartverzorger over te praten en eventueel meteen vast te leggen”, aldus uitvaartverzorger Jacqueline Keur - Hofkamp. Geïnteresseerden kunnen daarnaast hun vragen kwijt bij onder andere een afscheidsfotograaf, bloemist, crematorium, specialist in nalatenschappen, steenhouwer, juwelier, sprekers en vervoerder.

Kosteloos

De uitvaartbeurs vindt plaats op zaterdag 16 november in congrescentrum De Pijler aan de Ketelmeerstraat 90 in Lelystad. U bent van harte welkom tussen 10.00 en 14.00 uur. De dag is kosteloos toegankelijk en aanmelden is niet nodig.Heeft u vragen of bent u niet in de gelegenheid?

Neem dan gerust contact op via 035 - 691 6576. U kunt ook bellen om een afspraak met mij te maken.