Voor een uitvaart in Heerenveen, Wolvega, Noordwolde eo

Na een overlijden kunt u verdoofd zijn door verdriet, maar er moet ook opeens veel worden geregeld. Een (zware) periode waarin u alle hulp kunt gebruiken. Ik neem u graag de zorg uit handen op het moment dat u daar behoefte aan heeft. Ik verzorg een uitvaart in Akkrum/Nes, Aldeboarn, Terherne, Heerenveen, Wolvega, Noordwolde en de omliggende dorpen en daarbuiten op speciaal verzoek. Hierbij staan de wensen van de overledene en de nabestaanden altijd voorop.

Persoonlijk, betrokken en informeel

Persoonlijke betrokkenheid vind ik belangrijk. Ik stel me daarom graag toegankelijk en informeel op. Elke dag kom ik bij u langs, en samen bereid ik stap voor stap alles met u voor. Niet alles hoeft binnen één dag geregeld te worden. U bepaalt zelf hoe actief u wilt zijn in de voorbereidingen. Ik hoor graag wat u zelf wilt doen en u van mij verwacht. Ik kom uit de regio en beheers het Fries in woord en geschrift, iets wat heel prettig kan zijn voor nabestaanden bij het regelen van een uitvaart in Heerenveen, Wolvega en Noordwolde en de omliggende dorpen.

Uitvaartcentrum

Voor een uitvaart in de omgeving van Heerenveen, Wolvega of Noordwolde maak ik regelmatig gebruik van uitvaartcentrum Het Afscheidshuis in Oranjewoud en uitvaartcentrum Nanninga in Wolvega. Beide zijn moderne uitvaartcentra, met 24-uurskamers waar de overledene opgebaard kan worden. In uitvaartcentrum Nanninga is het ook mogelijk om een uitvaartplechtigheid te verzorgen.

Neem gerust contact op

Het belangrijkste is dat u met een goed gevoel terugkijkt op de uitvaart. Daarbij is Monuta Leo Boermans u graag tot steun. Op deze website vindt u meer informatie over mijn werkwijze. Bel of mail me gerust als u (vrijblijvend) een persoonlijk gesprek wilt over mijn werkwijze en de mogelijkheden voor een uitvaart in Heerenveen, Wolvega, Noordwolde of een van de andere plaatsen in mijn werkgebied. Bij een overlijden kunt u mij 24 uur per dag bereiken op 06 - 228 38 213.

 

Neem contact op over een uitvaart