Recensies

Monuta Leo Boermans is u graag tot steun bij het verzorgen van een persoonlijk afscheid. Hoe anderen mijn dienstverlening hebben ervaren leest u in de recensies over Monuta Leo Boermans in Heerenveen, Wolvega en Noordwolde, hierin staan enkele reacties.

Wilt u ook iets delen?

Heeft u zelf ook een verhaal dat u graag wilt delen? Dan kunt u ook een recensie achterlaten over mijn dienstverlening in Heerenveen. 

De Heer

Beste Leo, regelmatig kom ik je tegen in de krant en online via LinkedIn bijvoorbeeld. Het eerste wat ik denk als ik je zie is het overlijden van mijn jongste broer en het tweede is een herinnering aan een heftige periode die jij hebt begeleid. Integer, professioneel en menselijk. Gek genoeg durf ik bijna te zeggen dat ik er een 'goede' herinnering aan heb, naast het verdriet om mijn broer. Als ik je op het water tegenkom dan steek ik mijn hand niet op maar krijg je een diepe buiging! Hartelijk groeten, Klaas Pieter

Uistekend en integer

De begeleider, de heer Leo Boermans, heeft mij op een uitstekende en integere manier geholpen in het proces.

Fijne samenwerking!

Fijn in het contact. Vertrouwd. Reageert vlot (wat ik erg fijn vond). Mijn man had ook alle vertrouwen in je. Je hebt me kunnen steunen waar nodig of waar ik het je eigenlijk vroeg. Ik heb eigenlijk niet eens echt negatiefs te zeggen! We hebben samen voor een mooie en fijne uitvaart/afscheid kunnen zorgen al zal Daniel zeggen; het was geen afscheid. Bedankt voor alles!

De juiste man op de juiste plek!

snelle en alerte reactie, we wisten steeds waar we aan toe waren en wat er van ons werd verwacht.

Prima uitvaartverzorger!

goede behandeling - correcte afhandeling -

Zeer goed!

Zeer goede service en menselijke behandeling

Netjes geregeld

Alles werd netjes geregeld.

Erg tevreden!

Wij zijn tevreden hoe Leo Boermans alles duidelijk heeft uitgelegd.

Rust

De rust die we voelden tijdens het hele proces. Alle uitleg die kregen op alle vragen. We konden ook lachen tijdens de gesprekken en alles wat we moesten regelen. Het werd niet zwaarder gemaakt dan het al was. Mede door Leo Boermans kunnen wij met een fijn en goed gevoel terug kijken, op een mooi en waardig afscheid van mijn Man,Vader en Pake.

Goede ervaring

Omdat wij alleen maar goede ervaringen hebben met monuta