Recensies

Monuta Leo Boermans is u graag tot steun bij het verzorgen van een persoonlijk afscheid. Hoe anderen mijn dienstverlening hebben ervaren leest u in de recensies over Monuta Leo Boermans in Heerenveen, Wolvega en Noordwolde, hierin staan enkele reacties.

Wilt u ook iets delen?

Heeft u zelf ook een verhaal dat u graag wilt delen? Dan kunt u ook een recensie achterlaten over mijn dienstverlening in Heerenveen. 

Zeer goed!

Zeer goede service en menselijke behandeling

Netjes geregeld

Alles werd netjes geregeld.

Erg tevreden!

Wij zijn tevreden hoe Leo Boermans alles duidelijk heeft uitgelegd.

Rust

De rust die we voelden tijdens het hele proces. Alle uitleg die kregen op alle vragen. We konden ook lachen tijdens de gesprekken en alles wat we moesten regelen. Het werd niet zwaarder gemaakt dan het al was. Mede door Leo Boermans kunnen wij met een fijn en goed gevoel terug kijken, op een mooi en waardig afscheid van mijn Man,Vader en Pake.

Goede ervaring

Omdat wij alleen maar goede ervaringen hebben met monuta

Persoonlijke benadering

De persoonlijke benadering van Leo hebben wij erg gewaardeerd

Warme en lieve uitvaartverzorger

Wij hadden een lieve en vriendelijke uitvaartverzorger,alles was bespreekbaar(met een lach en een traan) En wat wij zelf wilden doen dat mocht allemaal.

Alles wordt geregeld

Alles wordt geregeld. Alles in goed overleg. Wij staan voorop

Erg fijn

Vriendelijke en meelevende mensen

Befankt

Leo heeft ons een hele goed begeleid om een mooie uitvaart voor mijn schoonvader neer te zetten. Alles is gegaan zoals we willen we kijken er met een goed gevoel op terug Bedankt