Uitvaart regelen

Er komt enorm veel op u af als een dierbare overlijdt. Ik neem u graag de zorg uit handen op het moment dat u daar behoefte aan heeft, zodat we samen de uitvaart regelen. Ik verzorg een crematie of begrafenis in Heerenveen en directe omgeving voor iedereen, met of zonder verzekering. U kunt contact met mij opnemen via telefoonnummer 06 - 228 38 213.

Uitvaartverzorging

Monuta Leo Boermans staat voor betrokkenheid, en een persoonlijke en informele benadering. De uitvaart plannen doe ik samen met u. U bepaalt zelf hoe actief u wilt zijn in de voorbereidingen, ik hoor graag wat u zelf wilt doen en u van mij verwacht tijdens het regelen van de uitvaart.

Begrafenis regelen

Voor een begraafplaats zijn er meerdere locaties waar u terecht kunt. Ik vertel u graag over de verschillende mogelijkheden. Dat geldt voor de kist tot aan de dragers en het rouwvervoer: we zoeken bij het regelen van de uitvaart samen naar wat bij u en de overledene past.

Crematie regelen

In Friesland kunt u voor een crematie terecht bij verschillende crematoria. Wilt u echter gebruikmaken van een crematorium ergens anders in het land, dan is dat geen probleem. Ik regel de uitvaart ook daar samen met u.

 

Leo Boermans is een geweldige man. Een goed luisterend oor en veel vertellen hoe/wat we gaan doen, elke dag telefoon. Dit is een man die voor 300% zijn werk goed doet. Kortom: Leo is een geweldige uitvaartleider. Alle dank. – Huite Talsma

 

Neem contact op om een uitvaart te regelen

 

Waarom Monuta Leo Boermans?

  • Toegankelijk en informeel
  • Persoonlijke begeleiding
  • Lokale betrokkenheid
  • Ek Frysktalig

Werkgebied

Noordwolde Fr, De Hoeve, Blesdijke, Jubbega, Hoornsterzwaag, Oudehorne, Nieuwehorne, Bontebok, Heerenveen, Terband, Oudeschoot, Nieuweschoot, Oranjewoud, Mildam, Katlijk, De nipe, Gersloot, Tjalleberd, Luinjeberd, Rottum Fr, Rotstergaast, Rotsterhaule, Sintjohannesga, Oudehaske, Nijehaske, Vegelinsoord, Haskerdijken, Nieuwebrug, Wolvega, Oldeholtpade, Nijeholtpade, Ter Idzard, Oldeholtwolde, Sonnega, Oldetrijne, Nijetrijne, Spanga, Scherpenzeel Fr, Langelille, Munnekeburen, Oldelamer, Nijelamer, Nijeholtwolde, Slijkenburg, Akkrum, Terherne, Nes Gem Boarnsterhim en Aldeboarn