Voor een uitvaartcentrum bij u in de buurt

Voor een uitvaart in Heerenveen en omgeving maak ik regelmatig gebruik van de faciliteiten van een uitvaartcentrum, maar ook van kerken en horecagelegenheden. Hier vindt u een kleine greep uit wat er mogelijk is. Uiteraard verzorg ik ook een uitvaart op elke andere mogelijke locatie.

Uitvaartcentrum Het Afscheidshuis in Oranjewoud

Uitvaartcentrum Het Afscheidshuis in Oranjewoud, ligt aan de rand van Heerenveen. Gevestigd in een modern, nieuw pand, dat heel centraal gelegen is langs de A32. Dit uitvaartcentrum kunt u gebruiken als opbaarlocatie als u uit de buurt van Heerenveen komt. In het centrum is het mogelijk om samen met de familie de laatste verzorging van uw dierbare te doen, en de overledene tot de uitvaart op te baren in een 24-uurskamer. Er is geen aula in het uitvaartcentrum, maar het is wel mogelijk om een geheel verzorgde condoleance organiseren.

Uitvaartcentrum Nanninga in Wolvega

Voor een uitvaart in Noordwolde of Wolvega maak ik regelmatig gebruik van uitvaartcentrum Nanninga in Wolvega. Het uitvaartcentrum is gevestigd in een modern, nieuw pand met voldoende parkeergelegenheid en op hetzelfde terrein als de algemene begraafplaats, waardoor we lopend vanuit de aula naar de begraafplaats kunnen gaan. Voorafgaand aan de uitvaart staat een van de 24-uurskamers tot uw beschikking, waar u ook beschikking heeft tot koffie en thee. In de aula is er plaats voor 120 mensen tijdens de plechtigheid. Een piano, elektrisch orgel, geluidsinstallatie en beamer zijn aanwezig. Het is ook mogelijk om de dienst om de dienst op cd en/of DVD op te nemen. Na de dienst geniet u van een kop koffie, uitgebreide lunch of een andere cateringmogelijkheid naar keuze.

Over 24-uurskamers

Maakt u gebruik van een van de 24-uurskamers in een uitvaartcentrum, dan ligt hier uw overleden dierbare opgebaard tot de dag van de uitvaart. In deze kamer heeft u en uw familie de ruimte om afscheid te nemen van uw dierbare. U krijgt een sleutel van de kamer, waardoor u 24 uur per dag de kamer uw dierbare kunt bezoeken en zo lang kunt blijven als u zelf wilt. Deze kamer kleedt u verder geheel naar wens aan met dierbare spullen, zoals foto’s, schilderijen of muziek. U heeft daarnaast beschikking tot een toilet en gratis koffie en thee.

 

Naast uitvaarten in uitvaartcentra de omgeving van Heerenveen faciliteer ik op elke mogelijke locatie de uitvaartverzorging in Heerenveen, Wolvega, Noordwolde en omgeving. Voorbeelden hiervan zijn:

 

  • Restaurant Koningshof in Heerenveen, waarvandaan u lopend naar de begraafplaats gaat. Het restaurant heeft de huiselijke sfeer van een bruin café en biedt plaats aan zo’n 150 bezoekers voor de uitvaart. U betreedt de zaal door een aparte ingang, waardoor u geen hinder heeft van overige gasten. Er is een podium aanwezig, met goede belichting en geluidsmogelijkheden.
  • Hotel Van der Valk in Wolvega is een moderne gelegenheid met strak ingerichte zalen. U kunt hier een kleine ruimte betrekken, maar er is ook ruimte voor gezelschappen tot zo’n 350 mensen.
  • Bij Oranjewoud heeft u de mogelijkheid om uit te wijken naar Golden Tulip Hotel Tjaarda Oranjewoud, voor diensten en condoleances voor 150 tot 200 mensen. Het hotel heeft een moderne en strakke inrichting, en alle apparatuur voor geluid en beeld is aanwezig.

 

Had het geloof een belangrijke plaats in het leven van u en/of uw overleden dierbare dan is een afscheidsdienst in een kerk niet weg te denken bij het regelen van de uitvaart. Kerken waar ik regelmatig kom zijn:

  • De Trinitaskerk in Heerenveen: een grote kerk, met twee aula’s. In de kleine aula is ruimte voor 140 mensen, in de grote tot wel 750 mensen. De kerk is modern, niet alleen qua vormgeving, maar ook op het gebied van techniek: er is een regiekamer voor de camera’s, en er is een beamer en geluidsinstallatie aanwezig. De kerk heeft beschikking tot een groot parkeerterrein.
  • De HH. Petrus en Paulusparochie in Wolvega is een Roomse kerk, net buiten het centrum en goed gesitueerd langs de snelweg en vlak bij het station. Er is ruimte voor groepen van 150 mensen, maar ook tot 700.
  • De kerk van de Protestantse Gemeente Lindestreek in Noordwolde is gevestigd in een authentiek gebouw, in de dorpskern van Noordwolde.

 

Respectvol, goed inlevingsvermogen, prettig in omgang, werken met passie. Dat zijn kwaliteiten die bij jou horen. Het voelde goed vanaf het eerste tot het laatste contactmoment. Dank daarvoor. – Familie Generaal

 

Neem contact op voor een uitvaartcentrum bij u in de buurt

 

Waarom Monuta Leo Boermans?

  • Toegankelijk en informeel
  • Persoonlijke begeleiding
  • Lokale betrokkenheid
  • Ek Frysktalig

Werkgebied

Noordwolde Fr, De Hoeve, Blesdijke, Jubbega, Hoornsterzwaag, Oudehorne, Nieuwehorne, Bontebok, Heerenveen, Terband, Oudeschoot, Nieuweschoot, Oranjewoud, Mildam, Katlijk, De nipe, Gersloot, Tjalleberd, Luinjeberd, Rottum Fr, Rotstergaast, Rotsterhaule, Sintjohannesga, Oudehaske, Nijehaske, Vegelinsoord, Haskerdijken, Nieuwebrug, Wolvega, Oldeholtpade, Nijeholtpade, Ter Idzard, Oldeholtwolde, Sonnega, Oldetrijne, Nijetrijne, Spanga, Scherpenzeel Fr, Langelille, Munnekeburen, Oldelamer, Nijelamer, Nijeholtwolde, Slijkenburg, Akkrum, Terherne, Nes Gem Boarnsterhim en Aldeboarn