Uitvaartverzorger

Uitvaartondernemer in Heerenveen, Wolvega en Noordwolde

 

Mijn naam is Leo Boermans, en ik ben uitvaartondernemer van Monuta in de regio Akkrum/Nes, Aldeboarn, Terherne, Heerenveen, Wolvega, Noordwolde en de omliggende dorpen. Uiteraard ook daarbuiten op speciaal verzoek.

Vele jaren was ik werkzaam in de commerciële sector. In september 2012 werd ik geconfronteerd met het overlijden van mijn moeder. De wijze waarop de uitvaartverzorgster de uitvaart van mijn moeder vorm heeft gegeven, heeft diepe indruk op mij gemaakt. Ik was in mijn dagelijkse leven alleen maar bezig met 'sales' en realiseerde mij dat ik meer voldoening dacht te gaan halen uit een functie waarbij ik sociaal nuttiger kon zijn. In december 2012 ben ik een studie begonnen en zo maakte ik, theoretisch, kennis met het uitvaartvak. Nadat ik deze studie had afgerond ben ik als uitvaartverzorger in de omgeving van Heerenveen, Wolvgea en Noordwolde aan de slag gegaan. Elke keer weer kom ik thuis met een voldaan gevoel. Dat ik met mijn talent iets kan betekenen voor de medemens, geeft mij een bijzonder gevoel.

Friese taal

Belangrijk in dit vak is dat je goed kunt luisteren en daarin heb ik ruime ervaring opgebouwd in mijn arbeidsverleden. Ik woon al mijn gehele leven in mijn werkgebied. Ik heb me er altijd thuis gevoeld en ben verknocht aan Friesland en al haar culturen. Wat ik ook belangrijk vind is de Friese taal. Bij het verzorgen van een uitvaart in Heerenveen, Wolvega en Noordwolde ben ik als uitvaartverzorger vanaf het moment van overlijden tot en met de uitvaart en daarna, het aanspreekpunt voor de naasten. Wat kan het voor een Fries dan fijn zijn dit in je eigen taal te verzorgen.

Kwalitatief hoogstaande uitvaartverzorging

Bij Monuta Leo Boermans kunt u terecht voor kwalitatief hoogstaande uitvaartverzorging. Of het nu gaat om een traditionele uitvaart of een juist wat meer eigentijds afscheid. Ik wil laten zien dat ik een uitvaart persoonlijk kan maken en een betekenis kan geven. Een afscheid waarna de nabestaanden verder kunnen, met de herinnering van hun dierbare in hun hart. Ook kunt u bij mij terecht voor een voorregelgesprek. Ik leg dan samen met u uw uitvaartwensen vast.

Contact opnemen?

Monuta Leo Boermans is gevestigd in Akkrum. Bent u gebonden aan een budget, heeft u geen verzekering of een verzekering of lidmaatschap bij een andere maatschappij? Ook dan kunt u terecht bij Monuta Leo Boermans. Neem voor meer informatie of een afspraak contact met mij op via telefoonnummer 06 - 228 38 213 of info@monutaleoboermans.nl

Waarom Monuta Leo Boermans?

  • Toegankelijk en informeel
  • Persoonlijke begeleiding
  • Lokale betrokkenheid
  • Ek Frysktalig

Werkgebied

Noordwolde Fr, De Hoeve, Blesdijke, Jubbega, Hoornsterzwaag, Oudehorne, Nieuwehorne, Bontebok, Heerenveen, Terband, Oudeschoot, Nieuweschoot, Oranjewoud, Mildam, Katlijk, De nipe, Gersloot, Tjalleberd, Luinjeberd, Rottum Fr, Rotstergaast, Rotsterhaule, Sintjohannesga, Oudehaske, Nijehaske, Vegelinsoord, Haskerdijken, Nieuwebrug, Wolvega, Oldeholtpade, Nijeholtpade, Ter Idzard, Oldeholtwolde, Sonnega, Oldetrijne, Nijetrijne, Spanga, Scherpenzeel Fr, Langelille, Munnekeburen, Oldelamer, Nijelamer, Nijeholtwolde, Slijkenburg, Akkrum, Terherne, Nes Gem Boarnsterhim en Aldeboarn