Recensies

Heeft mij een goed gevoel gegeven

Heeft mij goed gevoel gegeven was alle tijd voor ons erg fijn

Begripvol, inlevend, betrokken en liefdevol!

Immanuel Livestro heeft ons geholpen, gesteund en begeleid bij de uitvaart van mijn oma Irene Y.Th. Kam die vandaag, 4 september 2017 in Voorthuizen heeft plaatsgevonden. Al direct bij de eerste ontmoeting was er een klik. Immanuel leerde onze familie kennen en kon zich, door zijn empathisch vermogen, zeer goed inleven in de wensen van mijn oma en van ons als nabestaanden. Vanaf het begin tot het einde van het proces stond Immanuel te allen tijde voor ons klaar. Wij voelden enorme betrokkenheid, liefde en steun, hetgeen van groot belang is bij een dergelijk emotioneel gebeuren. Wij hadden geen betere uitvaartbegeleider kunnen wensen. Chapeau, Immanuel!

Begripvolle en super fijne begeleiding

Op 26 april 2017 is in Voorthuizen op 63 jarige leeftijd zoon, broer en zwager H. Weurding overleden. Door Monuta Livestro is de uitvaart begeleid en dit was zeker voor moeder (91) op een zeer fijne en begripvolle wijze, waarvoor heel veel dank. De uitvaart is volledig conform de wens verzorgd, waarvoor het hele team bedankt!!!

Zeer warme en persoonlijke begeleiding

Omdat er rekening werd gehouden met persoonlijke wensen

Allemaal heel erg bedankt!

Onze begrafenis ondernemer was Immanuel Livestro. Hij is zo professioneel, bewogen, oprecht, eerlijk, betrokken. Ook de dames die bij Monuta Livestro werken zijn geweldig. Heb het als warm ervaren dat ik deze mensen om me heen had.

Goede begeleiding

Heel erg betrokken en persoonlijke benadering.

Meelevend, warm, betrokken, professioneel

27 december 2016 is mijn man Bob Clemens overleden. Immanuel Livestro heeft samen met zijn team alles geregeld en verzorgd. Bob werd goed verzorgd. Met liefde en respect. En ik kreeg veel steun. Gemeende en oprechte steun. Ook de uitvaartdienst werd door Immanuel geleid. We zijn nu bijna maand verder, en nog steeds wordt er gesproken hoe bijzonder mooi alles in de afscheidsdienst is gegaan. Het heeft een diepe indruk op iedereen achtergelaten. En dat is fijn, want die dag is de laatste herinnering die je de rest van je leven, naast alle andere herinneringen, met je meedraagt.

Dat dit nog bestaat

Immanuel, Gerlinde en Mariska, Vanaf het eerste contact dat wij hadden nadat mijn moeder was overleden tot de condoleance na de crematie, heb ik jullie ervaren als familie van ons. Geweldig hoe jullie je inleefde in de omstandigheden en de flexibiliteit. Alles was mogelijk. Namens de familie BEDANKT dit was TOP. Hans de Winther

Een mooi en warm afscheid van mijn Bobbie

Lieve Immanuel en team. Dat je een lieve, warme en trouwe vriend van Bob was, samen met Marjolein en je kinderen, en van mij nu bent dat weten we al jaren. Maar toen Bob overleed leerden ik je weer op een andere manier kennen. Van dichtbij, als Begrafenisondernemer. Jij hebt samen met je team Bob zo liefdevol en met respect verzorgd. Jullie brengen een warmte mee die zo echt is, zo bewogen, zo vol liefde, en toch zo professioneel. Aan alles werd gedacht, overal alert op. Juiste beslissingen nemen toen dat nodig was. Wat heb je de uitvaartdienst ook mooi verzorgd. Het is een mooie dienst geworden. Een mooi en warm afscheid van mijn Bobbie. Ik begrijp nu pas echt waarom Bob juist dit plekje op het kerkhof heeft uitgekozen, Bob wilde dat hij ooit dichtbij een bijzondere man zou liggen, over 40 jaar ofzo.... en die persoon ben jij! Heel erg bedankt voor alles. Adri

je hebt mij er doorheen gesleept

Bedankt ,wat heb je, het voor mij gemakkelijk gemaakt . Ook vanmiddag weer , ik was zo nerveus , maar je, hebt mijn er weer door heen gesleep . Nogmaals bedankt ..