Uitvaartverzorgers

In 2013 startte Immanuel Livestro in de gemeente Barneveld als franchisenemer van Monuta onder de naam Monuta Livestro. Zijn vrouw, Marjolein Livestro-Leeman, assisteert hem bij allerlei voorkomende werkzaamheden.

Begin 2014 is het team uitgebreid met twee uitvaartassistenten: Gerlinda Mulder en Thea Geurtsen. In augustus 2014 is het team nog verder uitgebreid met Mariska Doest-Van Duinkerken. Zij verzorgt de administratie en springt bij als er extra personeel gewenst is bij een grote uitvaart.

Aangezien het werk groeit, is in 2015 het team nog eens uitgebreid met Naomi Koelewijn-Livestro en Peter Koelewijn. Zij versterken ons team als we handen te kort komen.

Peter Koelewijn

Uitvaartassistent

Mijn naam is Peter Koelewijn. Als schoonzoon van Immanuel Livestro heb ik van dichtbij kunnen zien hoe bijzonder en mooi het werken in de uitvaartbranche is.

De passie waarmee het team van Monuta Livestro haar werk doet, heeft mij enthousiast gemaakt voor het werk als uitvaartassistent.

De verzorging van de overledene, het contact met de familie, het inventariseren van de persoonlijke wensen en dit samen een mooi geheel te zien worden, geven mij heel veel voldoening.

Meer over mij

Naomi Koelewijn-Livestro

Uitvaartassistent

Mijn naam is Naomi Koelewijn-Livestro en ik ben een dochter van Immanuel Livestro.

Ik heb Monuta Livestro een aantal jaren langs de zijlijn meegemaakt. In de loop van de tijd is mijn enthousiasme en waardering voor de uitvaartbranche steeds meer toegenomen. Vervolgens heb ik dan ook de mogelijkheid gekregen om mij hierin te ontwikkelen.

Meer over mij

Mariska Doest-van Duinkerken

Administratief medewerker

Mijn eerste kennismaking met Monuta Livestro was, hoe kan het ook anders, tijdens een aantal uitvaarten en condoleances. Dat ik er ooit zelf zou werken kwam toen nog niet bij me op. Werken in de uitvaartbranche is, op de één of andere manier, niet voor de hand liggend. Maar het is erg fijn als je met elkaar een uitvaart kunt regelen waar de mensen met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

Meer over mij

Gerlinda Mulder-Bouwman

Uitvaartassistent

Begin 2015 heb ik samen met mijn collega Thea Geurtsen – van de Langemeen de opleiding gevolgd voor uitvaartassistente en deze hebben we succesvol afgerond!

Meer over mij

Thea Geurtsen-Van de Langemeen

Uitvaartassistent

Mijn functie als gediplomeerd uitvaartassistente is erg veelzijdig: van de laatste verzorging van de overledene en de dagelijkse controle tot koffie schenken bij de condoleance en uitvaart. Maar ook andere voorkomende werkzaamheden voor en achter de schermen, neem ik voor mijn rekening.

Meer over mij

Marjolein Livestro-Leeman

Persoonlijk assistent

In maart 2013 is mijn man als zelfstandig uitvaartleider begonnen werken, dit als franchisenemer van Monuta: Monuta Livestro was geboren!

Enthousiast en bevlogen als altijd, is hij verder gegaan op de manier zoals hij altijd al werkte, zeer betrokken en met gevoel. Maar nu kon hij nog meer zijn persoonlijkheid ten dienste van een uitvaart gebruiken.

Meer over mij

Immanuel Livestro

Uitvaartverzorger

Als uitvaartverzorger vind ik het bijzonder om dicht bij de mensen te mogen staan. Om bijna deel uit te mogen maken van de familie. Het heeft mijn hart om de familie te mogen begeleiden voor, tijdens en ook na de uitvaart. Soms hoor ik dat bezoekers van een uitvaart denken dat ik een goede vriend van de familie ben. Een groter compliment kan ik niet krijgen.

Meer over mij

Waarom Monuta Livestro?

  • Altijd beschikbaar - 24 uur per dag
  • Betrokken, informeel en laagdrempelig
  • Uw steun in moeilijke dagen

Werkgebied

Barneveld, Kootwijkerbroek, Kootwijk, Stroe, Voorthuizen, Terschuur, Zwartebroek, Achterveld, De Glind en Garderen