Koffie-uurtje voor nabestaanden

Bakkie troost

Er komt van alles op je af als je een dierbare hebt verloren. Juist dan zijn familie en lieve vrienden een grote steun. Na verloop van tijd pakt iedereen echter zijn dagelijkse bezigheden weer op. Het leven gaat tenslotte door. Maar het gemis van je dierbare blijft en wordt misschien zelfs heviger nadat die eerste hectische weken voorbij zijn. Dagen lijken soms eindeloos te duren. Daarom besloten wij de bakkie-troost-zondagen’ in het leven te roepen.

Elke eerste zondag van de maand

Wij merken dat vooral zondag een dag is waarop nabestaanden zich alleen voelen. Wat afleiding zou dan welkom zijn. Daarom organiseren wij elke eerste zondag van de maand een inloop-koffie-uurtje in het uitvaartcentrum.

Op zondag tussen 13.00 en 15.00 staat de koffie voor u klaar. Nabestaanden die behoefte hebben de zinnen even te verzetten zijn van harte welkom. Het heet dan misschien een koffie-uurtje, maar of je een kwartiertje of twee uur blijft, bepaal je helemaal zelf. Hetzelfde geldt voor de gespreksonderwerpen. Niets ligt vast. Het gaat juist om het ongedwongen samenzijn.

Aan het bakkie-troost zijn geen kosten verbonden en het is ook niet nodig je vooraf aan te melden. Je gaat gewoon de deur uit voor een beetje gezelligheid.

Locatie

Warandelaan 62, 5707 CV Helmond.