Uitvaart regelen in Helmond en Laarbeek

Als u een uitvaart moet regelen in Helmond of Laarbeek, dan ondersteun ik u daar graag bij. Samen met u zorg ik ervoor dat de uitvaart zo persoonlijk mogelijk wordt. U kunt mij dag en nacht bellen om een uitvaart te regelen op 0492 – 66 60 00.

Het eerste gesprek

Ik zorg ervoor dat ik voorbereid bij u langskom. Daarom stel ik u aan de telefoon al enkele vragen. Zoals wat er is gebeurd, waar u wilt dat de opbaring plaatsvindt en of u al weet of u een kerkelijke dienst of crematie wenst. Als u hierop nog geen antwoord heeft, dan is dit geen probleem. Ik neem dan rustig alle mogelijkheden met u door. Als u wel al een idee heeft, dan kan ik alvast een en ander voor u uitzoeken en de voorbereidingen voor het opbaren in gang zetten.

Voorbeelden zodat u een keuze kunt maken

We spreken samen af wanneer ik bij u langskom. Meestal is dit snel, maar soms wil een familie eerst nog rustig bij de overledene zijn. Tijdens mijn bezoek neem ik modellenboeken mee. Hierin staan voorbeelden van kisten, bloemen en catering mogelijkheden. Ook nemen we door of u een rouwadvertentie wenst, wilt nadenken over muziek tijdens de dienst en of iemand een toespraak wil houden, of dat u liever heeft dat ik dat doe. Ik noteer alles direct op mijn laptop, zodat u een duidelijk overzicht krijgt van wat we hebben afgesproken en ik zeker weet dat alles aan bod is gekomen.

Keuzes rustig maken

U hoeft niet direct alle keuzes te maken. Tot aan de uitvaart hebben we dagelijks contact. Binnen 24 uur ontvangt u van mij een overzicht van wat we tot dusver hebben afgesproken met een kostenbegroting. De details van de uitvaart vullen we tijdens de komende dagen in.

Rouwdrukwerk

Op de tweede dag kom ik het rouwdrukwerk bij u langsbrengen. Ik help u met het insteken van de rouwkaart in de envelop en daarna geef ik de kaarten persoonlijk af bij het postkantoor. Zo bent u ervan verzekerd dat uw gasten op tijd op de hoogte zijn van de uitvaartdienst.

Zo persoonlijk mogelijk

Ik zorg er graag voor dat de uitvaart zo persoonlijk mogelijk is. Dit hoeft geen extra kosten met zich mee te brengen. Denk bijvoorbeeld aan bloemen in de kleur van de favoriete club van de overledene. Of het verwerken van het voetbalpetje wat uw dierbare altijd droeg in het bloemstuk. Een bloemstuk hoeft trouwens niet te bestaan uit 1 kist bedekkend stuk. Vaak vraag ik aan ieder kind om een persoonlijk bloemstuk te laten maken, welke we bij het sluiten van de kist aan elkaar verbinden. Zo bent u voor de laatste keer verbonden met elkaar en uw overleden dierbare.

Wij zijn heel goed begeleid echt een pluim voor juliette poelmann er ontbrak nergens aan petje af voor juliette dank je wel voor alles" - fam. de Jager

Keurmerk Uitvaartzorg 

Monuta Magis heeft het Keurmerk Uitvaartzorg. Jaarlijks toetst een onafhankelijke instelling of ik nog aan de hoge kwaliteitseisen voldoe. Dat is belangrijk, want zeker bij een begrafenis of crematie van een dierbare, wilt u kunnen vertrouwen op de deskundigheid, betrouwbaarheid en transparantie van een uitvaartondernemer en weten waar u aan toe bent. In het filmpje onderaan deze pagina ziet u de zekerheden die het Keurmerk Uitvaartzorg biedt.

Meer informatie over een uitvaart regelen?

Wilt u meer informatie over een uitvaart regelen in Helmond en Laarbeek? U kunt mij dag en nacht bellen op telefoonnummer 0492 - 66 60 00.

Waarom Monuta Magis?

  • Aandacht voor persoonlijke wensen
  • Waardevolle en stijlvolle begeleiding
  • Meedenkend en meelevend
  • Dag en nacht voor u bereikbaar
  • Goede nazorg

Werkgebied

Helmond, Aarle Rixtel, Lieshout, Beek en Donk