Uitvaartcentrum of andere locatie in Helmond en Laarbeek

(0492) 66 60 00 24/7 bereikbaar

Monuta Magis werkt vanuit haar eigen uitvaartcentrum aan de Warandelaan 62 in Helmond. Haar uitvaartcentrum is geheel gerenoveerd, centraal gelegen in een mooie wijk en heeft een eigen, gratis parkeerterrein. Haar uitvaartcentrum zit inpandig in het Elkerliek ziekenhuis in Helmond.

Laatste verzorging

U mag bij de laatste verzorging aanwezig zijn als u dit wilt. Dit kan helpen bij het afscheid nemen. De laatste verzorging vindt plaats in de gedeelde gekoelde ruimte van het ziekenhuis. Het is prettig als u een recente foto van uw overleden dierbare kunt meenemen. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat de make-up en het haar precies zo zit als uw dierbare dit droeg. U kunt zelf kleding meenemen. Ik kan ook de kleding voor u naar de verzorgingsruimte brengen.

Opbaren in het uitvaartcentrum

Het uitvaartcentrum heeft een rouwkamer. Deze rouwkamer is groot en ruim. Hier kan uw overleden dierbare worden opgebaard. U kunt uw dierbare zo vaak opzoeken als u wilt. U kunt mij hiervoor bellen. Ik woon op loopafstand van het uitvaartcentrum en het is voor mij daarom geen probleem om u te ontvangen, ook ’s avonds en in het weekend. Ik reken hiervoor geen hoger tarief.

Thuis opbaren

Het is ook mogelijk om te kiezen voor een thuisopbaring. U kunt dan dichtbij uw dierbare afscheid nemen op de manier zoals u dit wilt. Bij een opbaring thuis kom ik elke dag langs voor een controle.

Dienst in het uitvaartcentrum

In de aula kan een kleine plechtigheid plaatsvinden. Er is ruimte voor een gezelschap tot 25 personen. Deze aula is voorzien van alle moderne audio-visuele middelen, zodat een afscheid, een persoonlijk afscheid wordt. De rouwkamer is ruim en netjes ingericht. Wilt u een grotere groep gasten ontvangen? Dan denk ik graag met u mee over een andere locatie.

Benieuwd naar het uitvaartcentrum?

Wilt u een rondleiding door het uitvaartcentrum of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Laat het mij dan gerust weten. U kunt hiervoor vrijblijvend een afspraak maken, dat kan telefonisch via het nummer 0492 – 66 60 00 of per mail naar jmagis@monuta.nl. Ik heet u van harte welkom en zorg dat de koffie of thee voor u klaar staat.

Koffietafel na de dienst

Na de dienst kunt u met uw gasten nog even samenzijn om na te praten. Er wordt nog steeds vaak koffie en cake geserveerd tijdens de koffietafel. Worstenbroodjes of een kleine lekkernij zoals mini muffin of een broodjes buffet komen ook vaak voor. Maar alles kan tegenwoordig, voor iedere wens is een passend aanbod. U kunt ook kiezen voor het schenken van een borrel in de middaguren. In Helmond en Laarbeek houden we vaak van een bourgondische inslag. Met de overledene in onze gedachten, kunnen proosten we op het leven.

Persoonlijke uitvaart

Er zijn veel manieren om een uitvaart persoonlijker te maken. Het gaat vaak om kleine details die geen extra kosten met zich mee hoeven te brengen. Zoals het verwerken van een stuk uit een verzameling in het bloemstuk. Of door het serveren van het favoriete gebak bij de koffietafel. Graag denk ik met u mee over een zo persoonlijk mogelijke invulling van de uitvaart.

Heel persoonlijke en open benadering met oog voor details. Zorgvuldig. Komt afspraken na." - Dhr. Raaijmakers

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van het uitvaartcentrum in Helmond of een andere locatie? U mag mij altijd vrijblijvend bellen. Ik ben dag en nacht bereikbaar op telefoonnummer 0492 - 66 60 00.

Waarom Monuta Magis?

  • Aandacht voor persoonlijke wensen
  • Waardevolle en stijlvolle begeleiding
  • Meedenkend en meelevend
  • Dag en nacht voor u bereikbaar
  • Goede nazorg

Werkgebied

Helmond, Aarle Rixtel, Lieshout, Beek en Donk