‘’Ik heb je lief’’ Een avond met Manu Keirse

Monuta Monique Maurik bestaat 5 jaar. Om dit te vieren organiseert Monuta Monique Maurik een avond met Manu Keirse voor haar nabestaanden.
Manu Keirse is klinisch psycholoog en emeritus hoogleraar verliesverwerking aan de faculteit geneeskunde van de Universiteit in Leuven. Met zijn warme stem en gloedvolle verhalen uit de praktijk is Keirse inmiddels uitgegroeid tot een van de belangrijkste rouwdeskundigen van de Lage Landen. Hoewel hij dat zelf nooit zo zou zeggen. “De echte experts zijn mensen die verdriet beleven en mij hun diepste gevoelens toevertrouwen, van kinderen tot bejaarden. Zij zijn mijn professoren”.

Programma vrijdag 11 oktober
18.30 uur Inloop met koffie en wat lekkers
19.00 uur Welkom door Monique
19.30 uur Rouwdeskundige Manu Keirse met aansluitend ruimte voor vragen
22.00 uur Afsluitend drankje

Toegang tot deze avond is gratis. Tevens is het hier mogelijk om een donatie te doen voor het Hospice en het inloophuis. Ook zullen er een aantal mooie schilderijen van overleden dierbaren tentoongesteld worden die u kunt kopen en hiermee ons goede doel kunt steunen.

Meld u aan
Wilt u de avond met Manu Keirse op vrijdag 11 oktober aan De Kas, Groenendijk 325 in Nieuwerkerk aan den IJssel bijwonen? Meld u dan aan door een e-mail te sturen met daarin uw naam en het aantal personen naar info@monutamaurik.nl.

Graag tot ziens op 11 oktober!

Met vriendelijke groet,
Monique Maurik