Workshops ‘Leren omgaan met verlies’

Plotseling heb je in je leven te maken met verlies. Of je partner wordt ziek en na zijn of haar overlijden sta je er alleen voor. We kunnen van alles leren, maar nergens leer je hoe je omgaat met verlies. Vroeg of laat krijgen we er allemaal mee te maken. Daarom organiseert Monuta Monique Maurik zes workshops over dit thema. Rouw- en verliesexpert Stéphanie Beijnes van Verlies & Verder geeft deze workshops.

Waarom deze workshops?
​Verlies haalt je uit je balans. Het heeft vaak flinke impact op van alles: je emoties, je relaties en het kunnen concentreren op je werk. Voor veel mensen is het een uitdaging om weer balans te vinden. Graag geven wij die mensen handvatten om weer rust te vinden en perspectief te zien. De interactie met andere deelnemers biedt zeker ook steun en herkenning.

Voor wie is het bedoeld?
De workshops zijn bedoeld als steun voor iedereen die een dierbare heeft verloren. Het maakt niet uit of dit een recent verlies is of een verlies van jaren geleden. Ook zijn de workshops waardevol voor mensen die mantelzorger zijn en voor professionals in de zorg.

Waar en wanneer?
De workshops vinden plaats in het kantoor van Monuta Monique Maurik in Capelle a/d IJssel, Meeuwensingel 101 en de toegang is kosteloos. Er zijn verschillende thema’s: ‘Mindfulness’, ‘De kracht van rituelen’, ‘Rouw bij kinderen’ en ‘Het kompas, handvat bij verlies’.

Workshops
Donderdag 1 december, 19.00 - 22.30 uur: Maak je persoonlijke herinneringssteen
Woensdag 15 december, 19.00 - 22.30 uur: More than words - De kracht van rituelen
Donderdag 12 januari, 19.00 - 22.30 uur: Rouw bij kinderen en jongvolwassenen
Donderdag 26 januari, 19.00 - 22.30 uur: Het Kompas - Handvat bij verlies
Zondag 5 februari, 14.00 - 17.00 uur: De kracht van mindfullness bij rouw
Zondag 19 februari, 14.00 - 17.00 uur: More than words – De kracht van rituelen

Aanmelden en meer informatie
​Heeft u vragen of wilt u zich voor de workshops aanmelden? Stuurt u dan een e-mail naar info@monutamaurik.nl of belt u naar 010 - 447 15 18. 

Monique Maurik                                              Stéphanie Beijnes

Eigenaar                                                            Rouw-verliesexpert

Monuta Monique Maurik                              Verlies & Verder

 

Reactie toevoegen