NuNazorg

Verlies van een dierbare is ingrijpend en betekent altijd verandering.  Waar moet ik beginnen?, Wat vang ik nu met mijn leven aan?, Wat heb ik allemaal te regelen?. Dit zijn vragen die mensen stellen nadat ze een verlies hebben geleden. Niet iedereen kan zelf met deze vragen uit de voeten. NuNazorg helpt u, als u daar behoefte aan heeft, om een antwoord te vinden op praktische vragen of eventuele emotionele hulpvragen zoals: “Is het normaal wat ik nu ervaar?” en “Hebben anderen dit ook?”

Het eerste gesprek

Ongeveer 6 weken na de uitvaart neem ik telefonisch contact met u op om te vragen hoe het met u gaat, hoe u terug kijkt op de uitvaart, of u voldoende steun ervaart in uw omgeving en of ik u ergens mee kan helpen. Als u dat prettig vindt kom ik bij u thuis voor een gesprek of luisterend oor. Dat hoeft niet meteen, dat kan ook later. Als u het fijn vindt neem ik na een bepaalde periode nog een keer (of indien gewenst meerdere keren) contact met u op. Dit doe ik omdat gebleken is, dat veel vragen niet direct na het verlies ontstaan, maar pas in een later stadium.

Oplossingen zoeken

Als u vragen heeft ga ik in overleg met u op zoek naar de beste oplossing voor uw situatie. En help ik u met het vinden van organisatie(s) of informatie die u verder kan helpen en ondersteunen. Eventueel maak ik voor u een afspraak-  of breng u in contact met hulpverleners. Na het wijzen op de passende zorg houd ik contact met u om er zeker van te zijn, dat de zorg voldoende- en het beste is voor uw situatie.

Contact 

Na het eerste telefonisch contact met u ontvangt uw uitvaartverzorger van mij een korte terugkoppeling. Ik ben het aanspreekpunt voor alles waar u tegenaan loopt en u kunt met mij - via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres - altijd contact opnemen voor advies, vragen of hulp.

NuNazorg Rotterdam                                                                               

Anja Berghout

NuNazorg Rotterdam: 06-45769462

NuNazorg (landelijk)    0315-842026                                             

rotterdam@nunazorg.nl                                                                                 

http://www.nunazorg.nl