Uitvaart regelen in Capelle aan den IJssel

Er komt enorm veel op u af als een dierbare overlijdt. Monuta Monique Maurik gaat open en eerlijk het gesprek met u aan, waarin wij de uitvaart regelen in Capelle aan den IJssel of omgeving. Wij gaan net even een stap verder en doen ons werk oprecht met veel plezier. Oprecht en persoonlijk, dat vinden wij heel belangrijk. Wij zijn er echt voor de nabestaanden. Maar ook zorgen wij ervoor dat gasten zich welkom voelen bij een crematie of begrafenis.

Uitvaartverzorging

Monuta Monique Maurik staat voor kwaliteit en het soms net even anders doen. Wat dacht u van een bijzondere uitvaartlocatie, zoals een restaurant, sportcentrum of gewoon thuis in de tuin? Er is vaak zoveel meer mogelijk als het gaat om de opbaring en uitvaartverzorging. Het grote voordeel is dat wij alle lokale mogelijkheden en gebruiken kennen. Wij vertellen u dan ook graag over wat er allemaal kan bij het regelen van een uitvaart.

We konden de uitvaart die in Almere moest plaatsvinden, in onze eigen woonplaats regelen. Alles was goed verzorgd en geregeld. Het contact met de uitvaartverzorgster was prettig en informeel!” – Meneer Groen

Begrafenis regelen

Voor een begraafplaats zijn er meerdere locaties in Capelle aan den IJssel en omgeving waar u terechtkunt. Hierover vertellen we u graag mee. Van de kist tot aan de dragers en het rouwvervoer: u kunt alles aan ons overlaten. Wij kunnen de begrafenis regelen, zoals u dat graag wilt.

Crematie regelen

In de omgeving van Capelle aan den IJssel zijn er twee crematoria: St. Laurentius in Rotterdam en Schollevaar in Capelle aan den IJssel. Wij gaan altijd met u mee naar het crematorium, zodat we u kunnen bijstaan. Wilt u echter gebruikmaken van een crematorium ergens anders in ons land, dan is dat geen probleem. Laat ons het voor u regelen.

Veteranenuitvaart

Als dochter van een kolonel is Monique Maurik heel betrokken bij veteranen. Om die reden bieden wij ook een speciale veteranenuitvaart aan. Hierin is aandacht voor speciale elementen, zoals het gebruik van de vlag. Ook kunnen onderscheidingen een belangrijke rol krijgen. Wij zorgen voor de juiste balans tussen het protocol en ceremonieel, en de wensen van de familie.

Bij een veteranenuitvaart gaat er altijd veel aandacht uit naar protocol. Maar ik vind het belangrijk dat we ook de familie niet vergeten. Daarom zette ik laatst bij een uitvaart de familie op de eerste rij en de officieren erachter. Dat is niet gebruikelijk, maar uiteindelijk dankte de kolonel mij nadrukkelijk voor het feit dat ik de familie niet was vergeten.” – Monique Maurik

Nazorg

Samen maken we een intense periode door na het verlies van uw dierbare. Wanneer de uitvaart voorbij is, houdt ons contact niet opeens op. U kunt ons altijd bereiken voor vragen of steun. Na een paar weken komen we bij u langs voor een kop koffie. We horen graag van u hoe u het afscheid en onze zorgen ervaren heeft. Ook kunnen we u dan helpen met praktische zaken, zoals het uitzoeken van een urn of het sturen van bedankkaarten.

Heeft u nog vragen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden rondom een uitvaart regelen in Capelle aan den IJssel voor u, dan helpen wij u graag verder. Monique Maurik en Roos kunnen een uitvaart regelen, die volledig aan uw wensen voldoet. Wat kunnen we voor u doen?

Waarom Monuta Monique Maurik?

  • Ongedwongen, puur en oprecht
  • Aandacht voor detail, het kan ook “anders”
  • U bepaalt, ik verzorg
  • Verdergaan na het stilstaan
  • Een luisterend oor

Werkgebied

Capelle aan den IJssel, Rotterdam Kralingse Veer