Uitvaartverzekering of niet?

010 - 447 15 18 24/7 bereikbaar

Monuta Monique Maurik is een uitvaartbedrijf en verzorgt uitvaarten voor iedereen. Ook als u niet of elders verzekerd bent. Ik verzorg altijd op dezelfde manier en met evenveel aandacht de uitvaart. Want iedereen verdient een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

Afwikkeling uitvaartnota’s

Na de uitvaart begint vaak een periode van rouwverwerking. Dan is het fijn als iemand zorgt voor de afhandeling van de uitvaartnota´s. Ik help u daar graag bij, ook als de overledene bij een andere maatschappij was verzekerd dan bij Monuta.   

Tegenwoordig zijn er veel soorten uitvaartverzekeringen met bijhorende polisvoorwaarden. Dit kan na de uitvaart soms een ingewikkelde administratieve klus zijn. Daarom kunt u mijn hulp inschakelen bij de afhandeling van uitvaartnota’s.

Wat als er geld overblijft?

Natuurlijk is het fijn als de uitvaart goed verzekerd is, zodat nabestaanden niet met geldzorgen achterblijven. Maar soms blijft er nog zelfs geld over na een uitvaart en dit kan tot vijf jaar gereserveerd blijven staan bij een verzekeringsmaatschappij. Ik leg u graag uit welke mogelijkheden u heeft als er geld overblijft van een naturapolis.

  • U kunt de grafrechten voor een langere grafrusttermijn afkopen. Een zorg minder voor later.
  • Organiseer een herdenkingsdienst een jaar na het overlijden van uw dierbare.
  • Maak de herinnering van uw dierbare tastbaar. Bestel via Uitvaarwinkel.nl een herinneringsproduct.

Uiteraard zijn de voorwaarden van de polis altijd leidend. Schakel gerust mijn hulp in als dat nodig is, ik verzorg graag de communicatie met uw verzekeraar. U kunt mij mailen op mmaurik@monuta.nl, maar u mag natuurlijk ook bellen naar (010) 447 15 18. 

Het werkgebied van Monuta Monique Maurik omvat Capelle aan den IJssel en Rotterdam Kralingseveer en op speciaal verzoek.

Waarom Monuta Monique Maurik?

  • Ongedwongen, puur en oprecht
  • Aandacht voor detail, het kan ook “anders”
  • U bepaalt, ik verzorg
  • Verdergaan na het stilstaan
  • Een luisterend oor

Werkgebied

Capelle aan den IJssel, Rotterdam Kralingse Veer