Uw uitvaartcentrum in Capelle aan den IJssel

Wanneer een dierbare overlijdt, dan wilt u graag op passende wijze afscheid kunnen nemen. Daarbij hoort ook dat u een aantal dagen heeft om uw overleden geliefde te bezoeken. Hiervoor bieden wij van Monuta Monique Maurik u verschillende opties. Zo kunnen wij gebruikmaken van de faciliteiten van een uitvaartcentrum in Rotterdam op nog geen vijf minuten fietsafstand van Capelle aan den IJssel.

Thuisopbaring is ook mogelijk

Het kan ook zijn dat u uw dierbare niet kunt of wilt opbaren in een uitvaartcentrum in Capelle aan den IJssel of ergens anders, maar juist thuis, bijvoorbeeld in zijn of haar eigen bed. Ook dat is heel goed mogelijk. Wij zorgen voor de juiste benodigdheden. Iedere dag hebben we even contact met u om ervoor te zorgen dat alles goed gaat. En uiteraard kunt u ons dag en nacht telefonisch bereiken als er problemen zijn.

Wij staan voor u klaar

Vaak weten mensen niet dat er heel veel mogelijk is rondom het afscheid nemen. Zo hoeft u niet voor een uitvaartcentrum te kiezen, maar er zijn ook veel alternatieven. Wij vertellen u graag wat er allemaal kan. U kunt hiervoor contact met ons opnemen door te bellen naar (010) 447 15 18. Monique helpt u graag verder.

Waarom Monuta Monique Maurik?

  • Ongedwongen, puur en oprecht
  • Aandacht voor detail, het kan ook “anders”
  • U bepaalt, ik verzorg
  • Verdergaan na het stilstaan
  • Een luisterend oor

Werkgebied

Capelle aan den IJssel, Rotterdam Kralingse Veer