Overslaan en naar de inhoud gaan
Natuurbegraafplaats in Arnhem
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
026 - 442 42 25

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Natuurbegraafplaats in Arnhem gemiddeld met een

9,6
65 beoordelingen
100% beveelt Natuurbegraafplaats in Arnhem aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Jacqueline Reijers neemt veel zorg weg in de meest moeilijke periode van rouw op een uitermate menselijke manier zonder de waardigheid te verliezen.

Meer lezen
C.T. Trubkin
Ulft
16-03-2023
10

Fantastisch geholpen door Monuta Arnhem. Veel ruimte voor eigen inbreng, ondersteuning en advies waar nodig. Persoonlijke aandacht die je nodig hebt om de juiste beslissingen te maken als je onder druk staat rondom het regelen van een afscheid/uitvaart. Dikke pluim voor Lion Fransen, uitvaartverzorgster.

Meer lezen
Pierre Robert
Arnhem
07-03-2023
10

Hebben goed, en fijn gevoel bij het afscheid gehad. Door de uitvaartverzorgster.

Meer lezen
A.
Groessen
27-02-2023
9

Nick was dezelfde dag bij ons thuis en hebben een duidelijk en fijn gesprek gehad waarin de uitvaart wensen zijn besproken. Zowel de afscheidsavond als de uitvaart zijn goed begeleid en een intieme sfeer bij het uitvaartcentrum van Monuta. Na de uitvaart heeft Nick ons gebeld of hij nog iets voor ons kon betekenen.

Meer lezen
Jacqueline
Arnhem
26-02-2023
10

Goed

Meer lezen
Gerrie Pelkman
Arnhem
26-02-2023
9

Wat een fijne, begripvolle begeleiding, zeer inlevend en fijn personeel die je bij staat in den moeilijke en persoonlijke periode.

Meer lezen
Marleen
HUISSEN
22-02-2023
10

Het team van jacqeline heeft de uitvaart met veel klasse en in stijl uitgevoerd ondanks onze Speviale wensen in de vorm van een herdenkingsdienst koffietafel en begrafenid

Meer lezen
Henk
Zevenaar
01-02-2023
8

Jacqueline is een topper met hart voor de mensen. Vriendelijk en direct.

Meer lezen
Monique
Duiven
23-01-2023
10

Lieve mensen die met je meedenken. Het is een moeilijke tijd maar je word daar zo warm ontvangen. Een hele mooie en warme plek om de laatst groet te brengen

Meer lezen
Diana
Rhenen
23-01-2023