Uitvaartverzorger

Onze uitvaartverzorgers hebben jarenlange ervaring met het verzorgen van een uitvaart. Wij zijn bekend met alle mogelijkheden en ontwikkelingen binnen de uitvaartzorg. Maak gerust een afspraak met één van hen. U kunt dan bijvoorbeeld de mogelijkheden rondom een uitvaart bespreken of uw uitvaartwensen laten vastleggen. Hieronder stellen we ons graag aan u voor. 

Wim Samsen

Uitvaartverzorger

Na een overlijden komt er veel op u af.  In een emotionele periode moet u de uitvaart regelen en verschillende beslissingen nemen.  Als uitvaartverzorger van Monuta in regio Nunspeet, Epe en Heerde sta ik voor u klaar. Met persoonlijke aandacht, betrokkenheid en kennis van zaken. Zowel voor, tijdens en na de uitvaart. 

Meer over mij

Sandra Dijkstra-de Boer

Uitvaartverzorger

Ik ben al geruime tijd werkzaam als uitvaartverzorgster in Vaassen en sinds 1 december 2016 in dienst bij Monuta Vaassen. Ik vind het bijzonder om dichtbij de nabestaanden te mogen zijn om ze met veel liefde, zorg en betrokkenheid te begeleiden op een verdrietig en moeilijk moment in hun leven. Om de tijd te nemen voor de nabestaanden waarbij je luistert naar herinneringen aan hun dierbare ontstaan er vaak mooie, kwetsbare momenten.

Meer over mij

Waarom Monuta Nunspeet?

  • Uw wensen staancentraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Kennis van lokale gebruiken
  • Onze uitvaartverzorger is oprecht betrokken

Werkgebied

Epe, Heerde en Nunspeet.