Uitvaartverzorger

Onze uitvaartverzorgers hebben jarenlange ervaring met het verzorgen van een uitvaart. Wij zijn bekend met alle mogelijkheden en ontwikkelingen binnen de uitvaartzorg. Maak gerust een afspraak met één van hen. U kunt dan bijvoorbeeld de mogelijkheden rondom een uitvaart bespreken of uw uitvaartwensen laten vastleggen. Hieronder stellen we ons graag aan u voor. 

Sandra Dijkstra-de Boer

Uitvaartverzorger

Ik ben al geruime tijd werkzaam als uitvaartverzorgster in Vaassen en sinds 1 december 2016 in dienst bij Monuta Vaassen. Ik vind het bijzonder om dichtbij de nabestaanden te mogen zijn om ze met veel liefde, zorg en betrokkenheid te begeleiden op een verdrietig en moeilijk moment in hun leven. Om de tijd te nemen voor de nabestaanden waarbij je luistert naar herinneringen aan hun dierbare ontstaan er vaak mooie, kwetsbare momenten.

Meer over mij

Dieneke Zoet

Aulabeheerder

Als Aulabeheerster van het uitvaartcentrum, verzorg ik samen met de Uitvaartverzorger de uitvaartdiensten. Ook begeleid ik de catering en ontvang ik nabestaanden wanneer zij bij ons langskomen voor een rouwbezoek. Voordat ik Aulabeheerster werd, werkte ik ruim tien jaar als medewerkster in de laatste verzorging. Ik verzorgde de overledenen en zorgde voor de thuisopbaring of opbaring in het verzorgingshuis. Ook nu help ik nog bij de laatste verzorging wanneer dit nodig is.

Meer over mij

Waarom Monuta Nunspeet?

  • Uw wensen staancentraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Kennis van lokale gebruiken
  • Onze uitvaartverzorger is oprecht betrokken

Werkgebied

Epe, Heerde en Nunspeet.