Overslaan en naar de inhoud gaan
Monuta
Oss, Uden en Veghel
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0800 - 023 05 50

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Oss, Uden en Veghel gemiddeld met een

9,3
38 beoordelingen
97% beveelt Monuta Oss, Uden en Veghel aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Zoals ik al doorgegeven heb prima ondersteuning gehad goed verzorgd een perfecte persoon gehad van Monuta die ons er echt goed bij heeft geholpen

Meer lezen
Ron
Tilburg
02-05-2023
10

Mijn ervaring met Monuta is echt super. Vanaf het moment van overlijden van mijn man, tot na de uitvaart heb ik alle steun en hulp gekregen die ik nodig had. Twee fantastische dames hebben het verzorgd,en ik ben ze daar zeer dankbaar voor.

Meer lezen
Wilma
Hilvarenbeek
17-04-2023
8

Nuet te veel druk en ruimte eigen zaken

Meer lezen
Maria
Den dungen
05-04-2023
9

Dankzij de twee dames Anita en Antoinette, heeft mijn man een hele mooie uitvaart gehad. Ze hebben ons heel goed geïnformeerd, geholpen en ontzorgt. Het voelde zo goed.

Meer lezen
Wilma
Hilvarenbeek
12-03-2023
10

Fijn persoonlijk contact. Er wordt echt goed met je meegedacht.

Meer lezen
Sabine
Gemert
26-02-2023
9

Er werd geluisterd en goed meegedacht. Alles werd besproken in openheid. Drukwerk was netjes en snel klaar want er was niet veel tijd. Kan eigenlijk niet echt iets bedenken dat anders gekund had.

Meer lezen
Lonneke
Son
20-02-2023
10

Contact met de uitvaartverzorger was uitzonderlijk prettig, tussentijds telefonisch contact gehouden en alles tot in de puntjes geregeld. Door Monuta uitstekend bijgestaan in de voorbereiding van de uitvaart van mijn vader. Er werd rekening gehouden met onze wensen en situatie en meegedacht hoe dit het beste te organiseren en hoe het besteedbare bedrag het beste aangewend kon worden.

Meer lezen
Petra Hesseling
Venlo
23-01-2023
9

De uitvaart werd begeleidt door Anita van de Voort. Zij heeft ons geweldig weten te ondersteunen en het heel kundig en netjes verzorgd. Ook de nazorg is goed. Zeer liefde- en begripvolle steun voor ons allen.

Meer lezen
Roel
Eindhoven
16-12-2022
10

Je bent geen nummer maar iemand die er toe doet. Door de persoonlijke benadering voel je je gehoord en kan je jezelf zijn bij het regelen van de uitvaart. Het werk wordt je uit handen genomen. Erg fijne mensen

Meer lezen
Remco
Waalwijk
03-10-2022