Uitvaartverzorger

Het is mijn taak als uitvaartondernemer om ervoor te zorgen dat de familie met een goed gevoel op het afscheid kan terugkijken. Daarom ben ik altijd goed bereikbaar en een vast aanspreekpunt voor de familie. Tijdens een moeilijke periode is het wel zo fijn om terug te kunnen vallen op een ervaren begrafenisondernemer met kennis van de regio.

Het zorgzame zat er bij mij al vroeg in. Sinds mijn 17de ben ik werkzaam als verpleegkundige en in al die jaren heb ik verschillende kanten van dit mooie beroep mogen ervaren. Als wijkverpleegkundige reisde ik door heel Zeeuws-Vlaanderen: zoals van Cadzand tot Breskens en van Sas van Gent tot Oostburg en alles daartussenin. Een aantal jaren heb ik zorg mogen verlenen aan met name terminale patiënten en zijn of haar naasten. In die periode is bij mij de passie ontstaan voor het vak uitvaartverzorger. Persoonlijk vind ik het nog steeds zeer bijzonder om mijn medemensen in een voor hen zo verdrietige en moeilijke periode bij te mogen staan.

Betrokken, integer en empathisch

Na een overlijden is het belangrijk dat het afscheid op een waardevolle, persoonlijke en passende manier wordt ingevuld. Betrokken, integer, oprecht en empathisch; kernwaarden die karakteriserend zijn voor mij en mijn werkwijze als begrafenisondernemer. In korte tijd moeten er veel zaken geregeld worden, een belangrijke taak voor mij is dan ook om de nabestaanden te ondersteunen bij het organiseren van het afscheid van hun geliefde.

Voor een uitvaart die het leven laat zien

De tijd dat alle uitvaarten volgens dezelfde traditionele manier verlopen, is eigenlijk verleden tijd. Samen met de nabestaanden ga ik als uitvaartverzorger op zoek naar de mogelijkheden om het afscheid zo passend en speciaal mogelijk te maken, alle wensen zijn bespreekbaar. Ik wil uitvaarten regelen die het leven van de overledene laat zien, uitvaarten op maat die een gedenkwaardig eerbetoon zijn aan datgene wat uw dierbare uniek maakte.

Onvergetelijk afscheid

Door te informeren, adviseren en inspireren resulteert dit in een onvergetelijk afscheid met een goed gevoel en mooie herinneringen. En hoe moeilijk het afscheid ook is, ik ben ervan overtuigd dat een goed verzorgd afscheid, nabestaanden helpt bij het rouwproces. Daar draag ik als begrafenisondernemer in de gemeente Sluis, Biervliet, Sas van Gent, Philippine, Sluiskil, Hoek en verdere omgeving graag mijn steentje aan bij.

 

Mensen maken het verschil en in dit geval was dit, Isabelle Braem. Professioneel, perfectionistisch en een groot inlevingsvermogen. – dhr. Van Endhoven

 

Kennis van de omgeving

Met mijn opgedane kennis en ervaring als uitvaartverzorger bij Monuta in de voorgaande jaren, ben ik begin 2017 voor mijzelf begonnen. Onder de naam Monuta Isabelle Braem ben ik uitvaartondernemer in Oostburg, Breskens, Sas van Gent, Aardenburg, Biervliet, Cadzand, Eede, Groede, Hoofdplaat, IJzendijke, Nieuwvliet, Retranchement, Schoondijke, Sint Kruis, Sluis, Waterlandkerkje, Zuidzande, Hoek, Philippine en Sluiskil. Als echte West-Zeeuwse ben ik er trots op in deze mooie regio te werken als begrafenisondernemer. Natuurlijk ben ik hier goed bekend met alle lokale mogelijkheden.

Wilt u contact opnemen?

Wanneer u nog vragen heeft of graag persoonlijk wilt kennismaken, sta ik natuurlijk voor u klaar. U mag ook contact met mij opnemen om bijvoorbeeld uw wensen rondom de uitvaart door te spreken. Ik vertel u graag welke mogelijkheden er allemaal zijn in Zeeuws-Vlaanderen.

Waarom Monuta Isabelle Braem?

  • Meelevend en betrokken
  • U krijgt alle rust en ruimte om uw keuzes te maken
  • Een uitvaart kan ook anders, ik denk graag met u mee
  • Professionele begeleiding én nazorg
  • Ook als u niet of elders verzekerd bent

Werkgebied

Aardenburg, Biervliet, Breskens, Cadzand, Eede, Groede, Hoofdplaat, IJzendijke, Nieuwvliet, Oostburg, Retranchement, Schoondijke, Sint Kruis, Sluis, Waterlandkerkje, Zuidzande, Hoek, Philippine, Sas van Gent en Sluiskil