Opbrengst kledingcontainer voor Maag Lever Darm Stichting

Monuta Ellen Kok heeft als extra service een speciale kledingcontainer op haar terrein staan voor nabestaanden. In deze container kunnen de nabestaanden alle kleding doneren van een overleden dierbare, zonder de angst iemand anders in deze kleding op straat tegen te komen.

De kleding wordt gewogen door Climpex en per kilo wordt er een vergoeding uitgekeerd. De gehele opbrengst gaat naar de Maag Lever Darm Stichting. De kleding wordt vervolgens in het buitenland verkocht. Nabestaanden zullen dus nooit iemand tegen hoeven te komen in de kleding van zijn of haar dierbare.‘’ De nabestaanden zijn dankbaar dat de kleding en schoenen een goede bestemming krijgen. Dat hiermee een goed doel gesteund wordt, is een extra troost.” Vertelt Ellen Kok.

Vanaf nu krijgen alle nabestaanden van Monuta Ellen Kok een envelop met daar in een kledingzak die de nabestaanden kunnen gebruiken om de kleding in te doen en daarna te doneren. Ook kunnen nabestaanden indien gewenst kledingzakken ophalen in het uitvaartcentrum aan de Parklaan 5 in Oudenbosch. De kleding mag ook in een andere zak worden gedoneerd.