Steenhouwerij Van Peer

Bij Steenhouwerij Van Peer is aandacht, vakmanschap en toewijding vanzelfsprekend. Steenhouwerij Van Peer staat al sinds 1957 bekend als een vertrouwd adres voor graf- en urnenmonumenten.

 

Grafmonumenten
De keuze in grafmonumenten is groot. In de showroom kunt u grafmonumenten bekijken in verschillende maten, kleuren en prijsklassen. Daarnaast hebben zij fotoalbums met modellen van grafmonumenten. Standaardmodellen, klassiek, modern, een van hun eigen ontwerpen, een door uzelf aangeleverd ontwerp, er zijn vele mogelijkheden. Ze helpen u graag, bijvoorbeeld met het maken van een tekening van de gedenksteen die u voor ogen hebt.

Urnen
Na een crematie kunt u kiezen uit verschillende bestemmingen voor de as van uw nabestaande. Uitstrooien van de as kan op het strooiveld van een begraafplaats, maar ook in de zee, het bos of een andere plek met een speciale betekenis. Steeds meer begraafplaatsen hebben een urnengalerij of een columbarium waarin de urn kan worden geplaatst. De as bijzetten in een bestaand graf behoort eveneens tot de mogelijkheden. Zij kunnen daarvoor een persoonlijk aandenken verzorgen. In hun werkplaats hebben zij de mogelijkheid om verschillende materialen van teksten en afbeeldingen te voorzien. Ze kunnen letters in materialen graveren, zandstralen of laseren. Een opschrift op steen in bronzen, aluminium of RVS letters geeft weer een hele andere uitstraling. Graag laten ze u de verschillende mogelijkheden zien.

Heeft u specifieke wensen, dan staan zij u graag terzijde om deze, als u wilt, in een uniek gedenkteken of urn te vertalen.

 

Steenhouwerij Van Peer
Noorderstraat 65
4714 RA Sprundel
T: 0165-382553
E: info@van-peer.nl

www.van-peer.nl