Uitvaartfotograaf Robin Looy

Over Begrafenis fotografie

In een persoonlijk gesprek kunt u al uw wensen doorgeven aan de fotograaf. Wilt u de foto’s in zwart wit of kleur. Wilt u enkel detail en sfeer foto’s. Wilt u personen op de foto, van voor gefotografeerd, van achter, of juist helemaal niet? Dat zijn dingen om over na te denken en te bespreken met de fotograaf.

Wij zijn een dienstverlenend bedrijf en zullen ook dusdanig aan het werk gaan. We proberen niemand te storen tijdens de dienst en zullen dan ook haast onzichtbaar aan het werk gaan. Dit doet de fotograaf door te werken met tele lenzen om zodoende ver weg te kunnen staan en niet op te vallen. Tevens heeft de fotograaf ‘stille’ camera’s bij om zo min mogelijk geluid te maken. Ook maken wij geen gebruik van een flitser.

Wanneer u belt met 0657583838 komt u direct in contact met de dienst doende fotograaf. Mocht er niemand beschikbaar zijn dan vragen we u een sms of WhatsApp bericht te sturen. Tijdens het fotograferen zullen we namelijk geen telefoon opnemen en zullen we u zo snel mogelijk terugbellen als de gelegenheid er is.

De foto’s krijgt u aangeleverd op USB stick of via digitale transfer. Dat is geheel aan u. De foto’s zijn dan allemaal uitgezocht en naar uw wens bewerkt (zwart wit of kleur)Website:

http://www.begrafenisfotografie.eu/