Van Dorresteijn Netwerk notarissen

Over Van Dorresteijn Netwerk notarissen

Wij staan voor je klaar om belangrijke momenten in je leven goed te regelen. We staan je graag bij met gedegen advies en wij wijzen je graag op juridische valkuilen die je wellicht zelf nooit had ontdekt. Ons kantoor is ontstaan uit een fusie tussen Cornelissens Jongenelen Netwerk Notarissen in Fijnaart en Van Dorresteijn Netwerk Notarissen in Oudenbosch. Vanuit beide vestigingen zijn wij je graag van dienst.

Wij zetten ons op alle rechtsgebieden voor je in. Dat doen wij vanuit de secties personen- en familierecht, registergoed en ondernemingsrecht. Door deze manier van werken hebben wij op de diverse vakgebieden diepgaande specialistische kennis opgebouwd en houden wij die op het vereiste hoge peil. Wij zijn er dan ook graag voor jou en jouw bedrijf. 

Monuta Ellen Kok heeft een samenwerking met enkele notarissen uit de regio. Zij staan voor u klaar met informatie en advies over meerdere momenten in uw leven. Zij ondersteunen u bij het maken van keuzes en zorgen voor het juridisch juist vastleggen van uw zaken.

Een dierbare of bekende is overleden. In deze moeilijke tijd moeten allerlei zaken worden geregeld. Niet alleen praktische zaken (het opzeggen van abonnementen, terugbrengen van medische hulpmiddelen) maar ook afhandeling van belastingen en formaliteiten. Als u erft of u bent in het testament tot executeur benoemd, heeft u een rol in de afwikkeling van de erfenis. Onderstaande notarissen kunnen u helpen de afwikkeling in goede banen te leiden.

Contact

Veilingweg 10

4731 CW Oudenbosch

T 0165-314 350

robert@vdnnotarissen.nl

I   www.vdnnotarissen.nl