Begrafenis

0165 – 32 63 72 24/7 bereikbaar

Laat ons de begrafenis regelen in Oudenbosch

Wanneer een dierbare overlijdt, is de eerste vraag vaak: begraven of cremeren? In het geval van begraven is het voor veel nabestaanden een prettig idee dat er een plek is om naartoe te gaan en de overledene te herdenken. Wij helpen u een passende begrafenis te regelen in Oudenbosch, Hoeven of Bosschenhoofd, maar ook in Zegge en Oud Gastel. Zo gaan wij met u mee om een graf uit te zoeken in Oudenbosch of omgeving, als u dat prettig vindt.

Begraafplaats in Oudenbosch, Hoeven en Bosschenhoofd

Na de plechtigheid, in bijvoorbeeld een van de kerken in regio Oudenbosch, gaat de rouwstoet naar de begraafplaats. Bij het regelen van een begrafenis in Oudenbosch, Hoeven of Bosschenhoofd is het goed om te weten dat er in elke dorpskern, dus ook in Zegge, Oud Gastel en Kruisland een Rooms-Katholieke begraafplaats aanwezig is. Deze begraafplaatsen hebben ruimte voor algemene graven en familiegraven. Daarnaast hebben ook veel begraafplaatsen een urnenmuur of urnengraf. Welk graf u kiest, hangt af van uw wensen en budget.

Particulier graf: voor een eigen plek

Bij een begrafenis in de omgeving van Oudenbosch kunt u kiezen voor een particulier graf, huurgraf, of een familiegraf. Afhankelijk van de begraafplaats en de locatie biedt het grafruimte aan een of meerdere personen. Grafrechten koopt u voor een bepaalde periode af. Hiervoor hanteert iedere begraafplaats eigen tarieven en voorwaarden. Uw uitvaartverzorger kan u hier meer over vertellen.

Algemeen graf: een gedeelde plek

Wanneer u de kosten voor de begrafenis laag wilt houden, dan is een algemeen graf een optie. In een algemeen graf liggen drie of vier personen bij elkaar in één graf. Deze personen worden begraven op volgorde van overlijden en zijn doorgaans geen familie van elkaar. U krijgt van de begraafplaats een plek toegewezen. Algemene graven mogen na tien jaar geruimd worden. Uw uitvaartverzorger kan u meer vertellen over een algemeen graf.

Over de kosten voor een begrafenis

Wij zijn transparant over de kosten voor een begrafenis. Het is goed om te weten waar u aan toe bent. Daarom maken we altijd een begroting voor u en spreken we alles goed met u door. Op deze manier komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan. De kosten voor een begrafenis hoeven niet hoger te zijn dan van een crematie. De tarieven van begraafplaatsen verschillen onderling. Wilt u weten naast de kosten voor een begrafenis, wat de kosten voor een graf zijn in de regio Oudenbosch? Maak dan gebruik van de Monuta grafkostenmeter. Hiermee vraagt u kosten voor een graf in de regio van Oudenbosch en andere gemeenten op.

Wij zijn er voor u

Er komt veel kijken bij het regelen van een begrafenis. De medewerkers van Monuta Oudenbosch willen u graag helpen. Wij weten wat er mogelijk is in de regio. Maak een afspraak met een van onze uitvaartverzorgers of neem u telefonisch contact met ons op via 0165 - 32 63 72 of per mail via ekok@monuta.nl.

Waarom Monuta Ellen Kok?

  • Uw wensen staan centraal
  • Bekend met plaatselijke mogelijkheden en lokale gebruiken
  • Warme en knusse uitstraling uitvaartcentrum
  • Lokaal betrokken en ervaren uitvaartverzorger
  • Voor iedereen: met en zonder verzekering

Werkgebied

Oudenbosch, Hoeven, Bosschenhoofd, Zegge, Oud Gastel, Stampersgat en Kruisland.