Uitvaartcentrum

0165 – 32 63 72 24/7 bereikbaar

Graag stellen wij ons uitvaartcentrum beschikbaar voor u. Ons uitvaartcentrum aan de Parklaan in Oudenbosch heeft een huiselijke, warme sfeer. Het centrum is zeer goed bereikbaar en biedt veel parkeergelegenheid. Het is hier mogelijk om de overledene op te laten baren, rouwbezoeken te organiseren, afscheid te nemen en vanuit ons uitvaartcentrum naar de uitvaart in Oudenbosch, Hoeven of Bosschenhoofd te vertrekken. U kunt uw dierbare (op afspraak) zo vaak bezoeken als u wilt.

Opbaarkamers

Kunt of wilt u de overledene liever niet thuis opbaren, dan is het ook mogelijk om uw dierbare bij ons in de opbaarkamer (op afspraak) te bezoeken. Monuta Oudenbosch beschikt over twee ruime opbaarkamers. U kunt hier uw dierbare op afspraak bezoeken. Er is altijd een uitvaartassistent aanwezig waar u met vragen terecht kunt of die even een luisterend oor heeft als u daar behoefte aan heeft. Wij streven er naar dat u gedurende het gebruik van het uitvaartcentrum door één en dezelfde uitvaartassistent wordt begeleid.

Een afscheidsdienst in een kerk

Had het geloof een belangrijke plaats in het leven van u en/of uw overleden dierbare dan is een afscheidsdienst in een kerk niet weg te denken bij het regelen van de uitvaart. Onze uitvaartverzorgers hebben met alle kerken in Oudenbosch, Hoeven, Bosschenhoofd, maar ook in Zegge, Oud Gastel, Standdaarbuiten, Stampersgat en Kruisland goede contacten. Zo komen wij regelmatig in de Basiliek H.H. Agatha en Barbara in Oudenbosch. Dit is een kopie van de St. Pieter in Rome. Een prachtige, majestueuze kerk.

Daarnaast komen wij ook in de Rooms Katholieke Parochie H. Hart van Jezus in Bosschenhoofd. Een traditionele dorpskerk, met een begraafplaats achter de kerk. En ook in de Rooms Katholieke kerk St. Jan de Doper in Hoeven, een parochiekerk, eveneens met een begraafplaats. Wilt u liever een afscheid in een andere kerk? Dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Diverse uitvaartlocaties

Naast afscheidsdiensten in kerken in Oudenbosch faciliteren wij op elke mogelijke locatie de uitvaartverzorging in Oudenbosch en omgeving. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Restaurant Tivoli, tegenover de basiliek in Oudenbosch. Een prachtig oud pand, met uitzicht over plein naar basiliek. Voor condoleances in een luxe omgeving.
  • Restaurant le Jardin in Bosschenhoofd, gelegen tussen Rucphen en Bosschenhoofd in een bosrijke omgeving. Een prachtige locatie, met een luxe uitstraling en een apart gebouw voor condoleance. Aansluitend is er de mogelijkheid tot dineren in het bijgelegen restaurant.
  • Restaurant De Haard in Bosschenhoofd. In een bosrijke omgeving tussen Bosschenhoofd en Hoeven. Heeft een kinderspeelplaats, mooie ruimtes en een luxe uitstraling.

Uitvaart tussen de ezels en koeien

Heel bijzonder is een uitvaart op het terrein van boerderij de Zellebergen, gelegen net buiten de dorpskern van Oudenbosch, waar binnen en buiten uitvaarten plaatsvinden. U kunt hier terecht voor uitvaartdiensten met aansluitend condoleances in gemoedelijke, intieme sfeer. Zelfs een uitvaart tussen de koeien en ezels is mogelijk. Er is voldoende parkeergelegenheid, hotelovernachtingen zijn mogelijk en er is voor kinderen veel speelgelegenheid.

U bent welkom in ons uitvaartcentrum in Oudenbosch

Uiteraard bent u te allen tijden van harte welkom om eens te komen kijken in ons uitvaartcentrum in Oudenbosch en uw wensen met ons door te spreken. Neem hiervoor telefonisch contact op via 0165-326372. Ook voor vragen kunt u dit telefoonnummer bellen. Het bezoekadres is Parklaan 5, 4731 GJ  Oudenbosch. Post mag gestuurd worden naar het kantooradres Markt 26, 4731 HP  Oudenbosch.

 

“Met Ellen Kok hebben wij alles op een zeer prettige wijze doorgesproken voor de uitvaart van mijn zus. Ellen heeft alles in Amsterdam geregeld en is daar zelfs de locatie gaan bekijken, om op die manier niet voor verrassingen te komen staan. Zij wilde zelf alles in eigen hand houden en niet overdragen aan een ander in Amsterdam. Het was een zeer mooie afscheidsdienst en daar heeft Ellen ook haar best voor gedaan. Zij lette op de tijd en brak even in als het nodig was. Prima, niet hinderlijk.” - Mimi van Bedaf - Mentink

 

Waarom Monuta Ellen Kok?

  • Uw wensen staan centraal
  • Bekend met plaatselijke mogelijkheden en lokale gebruiken
  • Warme en knusse uitstraling uitvaartcentrum
  • Lokaal betrokken en ervaren uitvaartverzorger
  • Voor iedereen: met en zonder verzekering

Werkgebied

Oudenbosch, Hoeven, Bosschenhoofd, Zegge, Oud Gastel, Stampersgat en Kruisland.