Uitvaartverzorger

Uitvaartverzorger Ellen van Monuta Ellen Kok begeleidt u vanaf het eerste contact tot na de uitvaart en komt samen met u tot een uitvaart in de stijl die bij u en uw dierbare past. Om ervoor te zorgen dat het afscheid en de uitvaart een persoonlijke invulling krijgen, luistert de uitvaartverzorger naar u en vertaalt uw wens naar mogelijkheden. U heeft in deze periode altijd een vast aanspreekpunt.

Uitvaartondernemer Ellen Kok in Oudenbosch is bekend met alle lokale mogelijkheden en is daarom in staat om een uitvaart op maat te verzorgen. De uitvaartverzorger is in het bijzonder bekend met plaatselijke mogelijkheden en verzorgt uitvaarten in de regio Oudenbosch, Hoeven, Bosschenhoofd, Zegge, Oud Gastel, Stampersgat en Kruisland. Op deze pagina stelt de uitvaartverzorger Ellen Kok van Monuta Ellen Kok zich aan u voor.

Ellen Kok-Dekker

Uitvaartverzorger

Sinds februari 2002 ben ik als werkzaam in de regio Oudenbosch als uitvaartverzorger. Ik begeleid families bij het afscheid van hun dierbare. Dat mensen mij op zo’n emotioneel en persoonlijk moment in hun leven toelaten, ervaar ik als heel bijzonder.

Meer over mij

Thaneé Aerts

Uitvaartassistent

Mijn passie voor het uitvaart vak begon al op jonge leeftijd. Door het overlijden van een dierbaar persoon, kwam ik er al snel achter dat dit bijzondere vak iets voor mij was. Met twee jaar ervaring binnen de uitvaartbranche, ben ik vanaf december 2018 werkzaam als uitvaart assistent bij Monuta Ellen kok. 

 

Meer over mij

Waarom Monuta Ellen Kok?

  • Uw wensen staan centraal
  • Bekend met plaatselijke mogelijkheden en lokale gebruiken
  • Warme en knusse uitstraling uitvaartcentrum
  • Lokaal betrokken en ervaren uitvaartverzorger
  • Voor iedereen: met en zonder verzekering

Werkgebied

Oudenbosch, Hoeven, Bosschenhoofd, Zegge, Oud Gastel, Stampersgat en Kruisland.