Sinds februari 2002 ben ik als werkzaam in de regio Oudenbosch als uitvaartverzorger. Ik begeleid families bij het afscheid van hun dierbare. Dat mensen mij op zo’n emotioneel en persoonlijk moment in hun leven toelaten, ervaar ik als heel bijzonder.

Mijn werk bestaat vooral uit het begeleiden van de families en overige nabestaanden. Voor, tijdens en na de uitvaart. Ik coördineer en verzorg de zaken rondom de uitvaart. Mijn zorg gaat uit naar alle betrokkenen. Samen met mijn collega’s zorg ik ervoor dat de familie op geheel eigen manier afscheid kan nemen. Doordat ik al 32 jaar in Oudenbosch woon, ken ik de omgeving goed. In de dorpen Hoeven, Bosschenhoofd, Zegge, Oud Gastel, Stampersgat en Kruisland wonen ook veel mensen die ik van ‘vroeger’ ken, waardoor ik mijn weg weet in al deze dorpen.

Iedere uitvaart verloopt anders, want iedere familie is anders, ieder sterfgeval is anders en bovenal, ieder mens is anders. Het doet mij goed wanneer ik van families terugkrijg dat zij op een warme, persoonlijke manier afscheid hebben kunnen nemen.

Monuta Ellen Kok

Als uitvaartondernemer van Monuta Elllen Kok heb ik de ruimte en vrijheid om voor iedere familie de best passende uitvaart vorm te geven. Een werkdag geeft mij een tevreden gevoel wanneer ik iets voor iemand heb kunnen betekenen. Dit kan een familie zijn, een pastor, de beheerder van de begraafplaats of een collega. Het is maar net wat de dag brengt.

Keurmerk Uitvaartzorg

Ik ben er trots op dat ik het Keurmerk Uitvaartzorg mag dragen. Een uitvaartondernemer die voldoet aan het keurmerk wordt elk jaar getoetst op enkele strenge eisen. Zo bent u zeker van kwaliteit.

Voor vrijblijvend meer informatie kunt u mij dag en nacht bellen op 0165 -326 372. Ik sta voor u klaar.