Mijn passie voor het uitvaart vak begon al op jonge leeftijd. Door het overlijden van een dierbaar persoon, kwam ik er al snel achter dat dit bijzondere vak iets voor mij was. Met twee jaar ervaring binnen de uitvaartbranche, ben ik vanaf december 2018 werkzaam als uitvaart assistent bij Monuta Ellen kok. 

 

Als uitvaart assistent sta ik garant voor de zorg omtrent uw dierbare. Het verzorgen met of zonder uw aanwezigheid en de rouwbezoeken in het uitvaartcentrum. Maar ook wanneer uw dierbare zich in zijn of haar vertrouwde omgeving bevindt, zal ik zorg voor hem of haar dragen. Naast het verzorgen van uw dierbare ondersteun ik Ellen bij verschillende werkzaamheden, zoals de aangifte van overlijden en het verzorgen van het rouwdrukwerk. Ook ondersteun ik haar op de dag van de uitvaart.

 

Ik vind het fijn om iets voor u te kunnen betekenen. Een liefdevol en warm afscheid van een bijzonder persoon. Een afscheid waar u met een goed gevoel op terug kunt kijken. Dit geeft mij enorm veel voldoening en waardering van mijn werk.