Begrafenis regelen Dronten

06 83 67 82 57 24/7 bereikbaar

Een begrafenis regelen in Dronten kan op verschillende manieren. Zo kunt u kiezen voor de algemene begraafplaats, maar ook voor een natuurbegraafplaats.

Begraafplaats De Wissel in Dronten

Op Begraafplaats De Wissel in Dronten heeft u de mogelijkheid om het afscheid nemen en de plechtigheid op dezelfde locatie te laten plaatsvinden. U vindt op de begraafplaats een uitvaartcentrum om uw dierbare op te baren en het is mogelijk om na afloop van de plechtigheid nog een samenzijn met koffietafel te laten verzorgen. Na de dienst loopt men meestal naar het graf. U kunt er ook een ceremonie houden, muziek spelen of een persoonlijk afscheidswoord houden. Zo maakt u het afscheid nog persoonlijker.

Begrafenis regelen op een natuurbegraafplaats

Bij een natuurgraf ziet u vaak niet direct dat u op een begraafplaats bent. De graven gaan op in de omgeving. U hoeft een natuurgraf niet te onderhouden en koopt het grafrecht vaak voor eeuwig af. Voor een natuurbegraafplaats vanuit Dronten, kunt u kiezen voor Bilthoven of De Bremer Wildernis in Sondel. Wanneer u kiest voor een natuurbegrafenis, kunt u dit combineren met het vervoeren van uw dierbare en naasten via de uitvaartbus.

Wat kost een begrafenis regelen in Dronten?

De kosten van een begrafenis zijn afhankelijk van de persoonlijke wensen. Tegenwoordig kost een begrafenis al gauw tussen de € 8.500,- en € 11.000,-. Bij een begrafenis krijgt u te maken met grafkosten. De kosten voor een graf verschillen per begraafplaats. In de grafkostenmeter kunt u opzoeken wat de kosten zijn voor de begraafplaats van uw keuze.

Heeft u nog vragen?

Bij een begrafenis regelen in Dronten komt veel kijken. Ik weet wat er mogelijk is in uw regio. Neemt u gerust contact met mij op voor meer informatie of voor het maken van een vrijblijvende afspraak via het telefoonnummer 0321 - 312 435 of per e-mail via pgouka@monuta.nl.