Crematie regelen Dronten

06 83 67 82 57 24/7 bereikbaar

Wanneer u kiest voor een crematie, dan kunt u de uitvaartdienst vaak houden in de aula van het crematorium en na afloop van de dienst samenkomen in de koffieruimte. Alles vindt dan plaats op dezelfde locatie. Een crematie regelen in Dronten kan bij het crematorium in Lelystad en Zwolle. Maar er zijn ook mogelijkheden in Amersfoort, Ugchelen of Oudehaske.

Yardenhuis in Lelystad

Het Yardenhuis van Lelystad heeft een warme, sfeervolle uitstraling en ligt aan de rand van een bos. De ruimtes in het huis bieden dan ook een prachtige zicht op de rustige, groene omgeving. Het crematorium beschikt over twee aula's waar u zelf de sfeer van het afscheid kunt bepalen via uw keuze voor muziek, licht, kleuren en beeld. Ook mag u zelf uw dierbare verzorgen, waarbij ook rituele bewassing en thanatopraxie tot de mogelijkheden behoren.

Crematorium Kranenburg in Zwolle

Het crematorium ligt op het vroegere ‘Landgoed Kranenburg’. Dit voormalige landgoed is ruim twintig hectare groot is en telt tal van monumenten. Het heeft een heel eigen identiteit en ligt in een mooi beboste omgeving dat alle ruimte biedt om uw dierbare te herdenken. Iedereen kan, ongeacht woonplaats, culturele en/of religieuze achtergrond, gebruik maken van de faciliteiten van Crematorium Kranenburg.

Crematorium Rusthof in Leusden

Een modern gebouw, met een moderne inrichting en gelegen in een prachtig bosrijke omgeving. U kunt kiezen uit ruimtes voor grote, maar ook voor kleine, intieme gezelschappen. Uw dierbare kunt u vanuit de zaal begeleiden naar het pleintje voor de crematieruimte, maar u mag ook mee naar binnen en bij de crematie aanwezig zijn.

Crematorium Heidehof in Ugchelen

Het crematorium biedt een ruime en moderne aula voor de plechtigheid en een lichte koffiekamer voor de condoleance. In de comfortabele familiekamer kunnen nabestaanden zich even kunnen terugtrekken en voorbereiden op de afscheidsdienst. Ook is er een paviljoen: een schitterend gebouw met veel ramen en ronde vormen. Hier vindt u een aula en serre in één. In het paviljoen is plaats voor zo’n 55 belangstellenden. U kunt hier op intieme en unieke wijze afscheid nemen op een rustige en bijzondere locatie.

Crematorium HaskerPoort in Oudehaske

Haskerpoort ligt tussen Oudehaske en Heerenveen en is omgeven door mooie landerijen. Wilt u hier een crematie regelen, dan huurt u het hele pand en zijn er geen andere families aanwezig. Het pand is ruim en biedt plaats aan 200-350 zitplaatsen en heeft daarnaast een kleine aula voor 30 personen. Bij HaskerPoort vindt u geen opbaarkamers. Wel kunt u daarvoor terecht bij Afscheidshuis Oranjewoud in het naastgelegen dorp. Hier vindt u zeven opbaarkamers.

Wat kost een crematie regelen in Dronten?

De kosten van een crematie zijn afhankelijk van de persoonlijke wensen. Tegenwoordig kost een crematie tussen de € 6.000,- en € 9.000,-.

Heeft u nog vragen?

Bij een crematie regelen in Dronten komt veel kijken. Ik weet wat er mogelijk is in uw regio. Neemt u gerust contact met mij op voor meer informatie of voor het maken van een vrijblijvende afspraak via het telefoonnummer 0321 - 312 435 of per e-mail via pgouka@monuta.nl.