Begrafenis regelen Emmeloord

06 83 67 82 57 24/7 bereikbaar

Een begrafenis regelen in Emmeloord kan op verschillende manieren. Zo kunt u kiezen voor de algemene begraafplaats, maar ook voor een natuurbegraafplaats.

Algemene Begraafplaats in Emmeloord

Op de algemene begraafplaats kunt u afscheid nemen van uw dierbare, maar ook een plechtigheid bij de begrafenis regelen. U vindt er een uitvaartcentrum waar u uw dierbare kunt laten opbaren en het is mogelijk om er na de afscheidsplechtigheid een samenzijn met koffietafel te houden. Na de dienst loopt men meestal naar het graf. U kunt ook daar nog een ceremonie houden, muziek spelen of een persoonlijk afscheidswoordje houden. Zo maakt u het afscheid nog persoonlijker.

Begrafenis regelen op een natuurbegraafplaats

Bij een natuurgraf ziet u vaak niet direct dat u op een begraafplaats bent. De graven gaan op in de omgeving. U hoeft een natuurgraf niet te onderhouden en koopt het grafrecht vaak voor eeuwig af. Voor een natuurbegraafplaats vanuit Emmeloord, kunt u kiezen voor Nieuwehorne in Friesland of De Bremer Wildernis in Sondel.

Wat kost een begrafenis regelen in Emmeloord?

De kosten van een begrafenis zijn afhankelijk van de persoonlijke wensen. Tegenwoordig kost een begrafenis al gauw tussen de € 8.500,- en € 11.000,-. Bij een begrafenis krijgt u te maken met grafkosten. De kosten voor een graf verschillen per begraafplaats. In de grafkostenmeter kunt u opzoeken wat de kosten zijn voor de begraafplaats van uw keuze.

Heeft u nog vragen?

Bij een begrafenis regelen in Emmeloord komt veel kijken. Ik weet wat er mogelijk is in uw regio. Neemt u gerust contact met mij op voor meer informatie of voor het maken van een vrijblijvende afspraak via het telefoonnummer 0527 - 28 18 18 of per e-mail via pgouka@monuta.nl.