Crematie regelen Emmeloord

06 83 67 82 57 24/7 bereikbaar

Wanneer u kiest voor een crematie, dan kunt u de uitvaartdienst vaak houden in de aula van het crematorium en na afloop van de dienst samenkomen in de koffieruimte. Alles vindt dan plaats op dezelfde locatie. Een crematie regelen in Emmeloord kan bij meerdere crematoria.

Crematorium HaskerPoort in Oudehaske

Haskerpoort ligt tussen Oudehaske en Heerenveen en is omgeven door mooie landerijen. Wilt u hier een crematie regelen, dan huurt u het hele pand en zijn er geen andere families aanwezig. Het pand is ruim en biedt plaats aan 200-350 zitplaatsen en heeft daarnaast een kleine aula voor 30 personen. Bij HaskerPoort vindt u geen opbaarkamers. Wel kunt u daarvoor terecht bij Afscheidshuis Oranjewoud in het naastgelegen dorp. Hier vindt u zeven opbaarkamers.

Crematorium Kranenburg in Zwolle

Het crematorium ligt op het vroegere ‘Landgoed Kranenburg’. Dit voormalige landgoed is ruim twintig hectare groot is en telt tal van monumenten. Het heeft een heel eigen identiteit en ligt in een mooi beboste omgeving dat alle ruimte biedt om uw dierbare te herdenken. Iedereen kan, ongeacht woonplaats, culturele en/of religieuze achtergrond, gebruik maken van de faciliteiten van Crematorium Kranenburg.

Yardenhuis Reestborgh in Meppel

Met de prettige uitstraling en het sfeervolle interieur, voelt u zich bij Reestborgh al snel op uw gemak. U heeft er de keuze uit verschillende ruimtes. De grote aula biedt plaats aan 150 vaste zitplaatsen en de koffiekamer aan 90 zitplaatsen. U kunt ook kiezen voor een familiekamer met ruimte voor maximaal 24 personen.

Yardenhuis in Lelystad

Het Yardenhuis van Lelystad heeft een warme, sfeervolle uitstraling en ligt aan de rand van een bos. De ruimtes in het huis bieden dan ook een prachtige zicht op de rustige, groene omgeving. Het crematorium beschikt over twee aula's waar u zelf de sfeer van het afscheid kunt bepalen via uw keuze voor muziek, licht, kleuren en beeld. Ook mag u zelf uw dierbare verzorgen, waarbij ook rituele bewassing en thanatopraxie tot de mogelijkheden behoren.

Yardenhuis van Heerenveen

Ligt midden in het oude Friese weidelandschap. Het crematorium heeft een rustgevende, landelijke ligging met uitzicht over de weilanden. Een mooie locatie om in alle rust afscheid te nemen. Het beschikt over een intieme aula, drie comfortabele opbaarkamers en een prachtige ruimte voor rituele bewassing.

Wat kost een crematie regelen in Emeloord?

De kosten van een crematie zijn afhankelijk van de persoonlijke wensen. Tegenwoordig kost een crematie tussen de € 6.000,- en € 9.000,-.

Heeft u nog vragen?

Bij een crematie regelen in Emmeloord komt veel kijken. Ik weet wat er mogelijk is in uw regio. Neemt u gerust contact met mij op voor meer informatie of voor het maken van een vrijblijvende afspraak via het telefoonnummer 0527 - 28 18 18 of per e-mail via pgouka@monuta.nl.